Whoop, whoop! Uusi Cosmo kaupoissa! Tsekkaa lehden parhaat lainaukset!

 

Uusi Cosmopolitan on ilmestynyt! Toimituksessa odotetaan jännityksellä mielipiteitänne uudesta lehdestä. Odotellessa pohdimme, mitä huhtikuun Cosmon tekemisestä erityisesti jäi mieleen. No ainakin seuraavat sitaatit:

 

”Kevään lempitrendini on double-denim. Ei kannata pelätä ysäriviboja, vaan yhdistellä rohkeasti erisävyisiä farkkuja keskenään.” (Titta Houni, 3 x Farkkulook -juttu.)

Muoti- ja kauneustoimittaja Emma:

Se on juuri näin!  Naulan kantaan Titta! Denimin yhdistelyssä on kaikki säännöt sallittu. Mitä enemmän eri värisiä ja eri tavoilla kuluneita denimeitä samaan asuun saa ujutettua, sitä parempi. Kyllä todellinen farkkutyttö tietää miten farkkua mixataan ja matchataan.

 

”Aloitin seksin harrastamisen kymmenen vuotta sitten. Ne kerrat, jolloin en ole saanut, ovat laskettavissa yhden käden sormilla.” (Jenni, O niin kuin opeteltu taito -juttu.)

Art Director Taina:

Cosmon toimituksessa puhutaan suoraan ja sensuroimatta kaikesta. Siis ihan kaikesta. Olen oppinut ihailemaan tätä piirrettä työkavereissani. Uudessa lehdessä 10 naista kertovat miten ovat opetelleet saamaan orgasmin. Miksi näistä ei puhuta useammin? Miksi kahvikeskustelut ystävien kanssa usein keskittyvät yleiseen valitukseen duunista ja elämästä? Naiset, puhukaa orgasmeista!

 

”Vasta sinä päivänä, kun naispuolisen supertähden lausahdus pizzan ihanuudesta ei ole giffin arvoinen, liityn muiden joukkoon iloitsemaan siitä, kuinka Hollywood on valmis ihanan tavallisille naisille.” (Sisko Savonlahti, Ihan(an) tavallista Hollywoodissa -juttu.)

Community Manager Susanna:

Niinpä! Hollywoodin superihmisten rinnalla syömisen ylistäminenkin on kummallista. Eikö Hollywoodiin mahtuisi lisää Jennifer Lawrencen kaltaisia normaaleja ihmisiä, jotka nauttivat pizzan syömisestä?

 

“Olen aina kuntoillut ja rakastan juoksemista. Vaikka minulla ei olisi mitään muuta, minulla on aina kuntoni ja terveyteni.” (Ellie Goulding, kansihaastattelu.)

Toimitussihteeri Stina:

Tätä yritän aina itsekin miettiä, kun elämä tuntuu potkivan päähän. Onnellisuus on loppujen lopuksi pitkälti kiinni omista päätöksistä, teoista ja asenteesta. Hyvä fyysinen kunto ja terveys taas tukevat niitä kaikkia. Kunpa vielä joku keksisi yhtä näppärän sitaatin mitä hokea itselleen silloin, kun kärsii ja tuskailee pahan urheiluvamman kanssa… 

 

Toimituspäällikkö Anu:

"Kerran äiti totesi, että miksi et söisi lääkkeitä. Käyttäväthän ihmiset kyynärsauvojakin, jos heidän jalkansa ovat kipeät." (Elina, Kun masennus tuli kylään)

Masennus on nuorten naisten sairaus. Se on meillä hyvin yleistä. Olen joutunut miettimään suhtautumistani mielialaläkkeisiin paljon. Parhaalle ystävälleni määrättiin mielialalääkkeet, kun olimme 18-vuotiaita. Hän ei uskaltanut enää olla yksin yksiössään eikä riisunut yöpukua koko päivänä. Lääkkeet pelastivat hänet. Viimeisen vuoden aikana kuudelle ystävälleni on kirjoitettu mielialalääkeresepti. Taustalla on ollut eroja, potkuja töistä, työuupumusta, vaikeuksia jaksaa arjessa. Vain kaksi heistä pääsi terapiaan. Kaikki olisivat tarvinneet keskusteluapua. Vain yksi aloitti lääkkeet. Olen miettinyt jokaisen kohdalla, mistä voi tietää, milloin lääkkeet ovat omaksi parhaaksi ja milloin hätäratkaisu, koska terapiaa ei ole tarjolla? Oikeaa vastausta on vaikea tietää. Ainakaan sitä ei tiedä ihminen, joka on masentunut tai uupunut. Huhtikuun lehden tärkein juttu on Sanna Kekin kirjoittama "Kun masennus tuli kylään", jossa selvitimme, milloin omasta tai ystävän voinnista pitäisi huolestua."