Kuinka moni muistaa Lorelai ja Rory Gilmoren kadehdittavan läheisen äiti-tytär-suhteen?
Nyt huhutaan, että vikkeläsanainen kaksikko olisi tekemässä paluuta.

Rakastettu sarja pyöri seitsemän kauden ajan vuosina 2000 ja 2007, ja esitteli meille sympaattisen Stars Hollown pikkukaupungin kaikkine värikkäine hahmoineen. Luke Danesia näytellyt Scott Patterson vihjaili Gilmore Guys -podcastissa, että jotakin kiinnostavaa saattaa olla tekeillä. Hänen sanojensa mukaan parhaillaan käydään keskusteluja, mutta enempää hän ei voi asiasta kertoa. Patterson on kuitenkin toiveikas ja ehdottomasti mukana, jos Gilmoren tytöt päättää tehdä paluun tavalla tai toisella.

Ja kyllähän meitäkin kiinnostaisi nähdä, mihin viimeisestä jaksosta ollaan edetty. Etenkin suosionsa huipulla tällä hetkellä keikkuva Melissa McCarthy (mm. Bridesmades, Väärät paperit) olisi hauska nähdä jälleen Sookiena. Kaikkia vanhoja tuttuja ei valitettavasti ole mahdollista nähdä, sillä Lorelain isää Richard Gilmorea näytellyt Edward Hermann menehtyi talvella.

Mikään ei ole siis vielä varmaa tai päätettyä. Kenties saamme lisää uutisia kesäkuussa, kun sarjan ohjaaja Amy Sherman-Palladino ja näyttelijäkaarti kokoontuvat ATX Televisiofestivaaleille Austiniin.

Katso myös:

Tällainen on Mean Girls -leffan spin off

Orange Is The New Black tulee taas!

Näitä 8 O.C.:n kohtausta emme unohda koskaan

Kuva: MVphotos