Yhdennentoista kerran järjestettävä Helsinki Design Week tuo yhteen liki 200 eri muotoilun ja muodin tapahtumaa 3.-13. syyskuuta. Cosmon toimitus valitsi laajasta valikoimasta viisi menovinkkiä muoti-ihmiselle. Poimi tästä parhaat tärpit HDW:lle!

 

Design Market

5.-6. syyskuuta Kaapelitehdas täyttyy kotimaisesta muotiosaamisesta ja muotoilun helmista, kun design kirppis avaa ovensa! Metsästä täältä suosikkidesignerisi mallikappaleita, uniikkeja huonekaluja tai klassikkotuotteita alennettuun hintaan, ja tutustu samalla kertaa kymmeniin uusiin kotimaisiin lahjakkuuksiin!

Vuoden Nuori Suunnittelija 2015

Design Forum Finland palkitsee Vuoden Nuoren Suunnittelijan 2.9., ja palkinnon voittajan näyttely tulee olemaan esillä koko Design Weekin ajan. Viime vuonna tunnustuksen sai kenkäsuunnittelija Minna Parikka, ja odotamme innolla, kuka lahjakkuus palkitaan nyt!

Design Walk

Design walk vie läpi kaupungin kauneimman arkkitehtuurin putiikkikierrokselle Suomimuodin äärelle. Mielenkiintoisen kierroksen aikana pääsee tapaamaan uusia muotilupauksia sekä tietysti shoppailemaan ihastuttavissa kivijalkaliikkeissä.

Katri/n stailauskilpailu

Katri Niskasen putiikissa järjestetään koko HDW:n ajan kestävä stailauskilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa yllätyspalkintoja. Katri Niskanen on tunnettu upeista ja naisellisista vaatteistaan, ja myös uusin mallisto, "Alice in Modernland" näyttää upealta!

Suomimuodin antologia -näyttely

Design-museossa esillä oleva näyttely tarjoaa läpileikkauksen suomalaiseen muotiin. Esillä on helmiä klassisten muotitalojen mallistoista useilta vuosikymmeniltä, mutta myös laaja kirjo tulevaisuuden lupauksia.

Kuvat: Helsinki Design Week