Gluteeniton ja maidoton kakku, joka ei sisällä riippuvuutta aiheuttavaa prosessoitua sokeria. Liian hyvää ollakseen totta?

 

Raakaruokaa ei kypsennetä yli 40 asteen. Raakaruoka sisältää paljon entsyymejä, jotka ovat välttämättömiä ruuansulatukselle ja ravintoaineiden imeytymiselle. Ota talteen Vilman herkullinen raakapiirakkaresepti. 

Pohja:

3 kotimaista omenaa
2 rkl sitruunamehua
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl manteleita
1 dl cashewpähkinöitä
0,5 dl pekaanipähkinöitä
7 kuivattua taatelia
kanelia
kardemummaa
ripaus suolaa
0,5 dl siemenjauhoa ”korppujauhoksi” vuoan pohjalle

 

 

Täyte:

3 banaania
1 avokado
aitovaniljaa
vettä
kookosmaitoa
marjoja, hedelmiä

 

Raasta omenat karkealla terällä ja sekoita niihin sitruunamehu. Sekoita siemenet ja pähkinät taateleiden kanssa karkeaksi massaksi tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Sekoita omenaraaste massaan ja lisää mausteet. Levitä vuoan pohjalle siemenjauho ja painele pohjataikina päälle.

Sekoita banaanit, avokado ja ripaus aitovaniljaa tehosekoittimessa. Lisää tarvittaessa vettä. Levitä massa torttupohjalle ja valmista kookoskerma vatkaamalla kookosmaidon kovettunut osa kuohkeaksi. Mausta aito­vaniljalla. Koristele torttu marjoilla, hedelmillä ja kookoskermalla. Anna maustua jääkaapissa.

Kuvat ja resepti: Vilma/ Cosmopolitan lokakuu 203

Mea Salo

Hedelmäinen raakapiirakka

Kiitos kun ilmoitit, nimim. "Some people innovate...". Ei ihan normiraakakakun ainekset tuossa kakussa ja "sattuvat" olemaan samat kuin kirjassani ja ohjeissa näkyy samoja ilmaisuja käytetyn, määrätkin samat. Näön vuoksi on pari ainetta lisätty, ja kirjoittaja esittää kakun omanaan.
Lue kommentti