Googlen julkaisemasta trendiraportissa selviää, mitkä vaatteet ja trendit ovat tämän hetken googlatuimpia Jenkeissä ja Britanniassa – ja mitkä ovat puolestaan menettämässä suosiotaan.

Eniten pukeutumisinspistä etsittiin (tietysti) Gigi Hadidilta, Kim KardashianiltaOlivia Palermolta ja Kendall Jenneriltä. Muun muassa nämä vaatekappaleet ovat tämän vuoden etsityimpiä.

1. Bomber-takit

Viime kevään hittitakki pysyy googlatuimpien vaatekappaleiden joukossa edelleen. Eniten googlaillaan erilaisilla yksityiskohdilla koristeltuja bomber-takkeja, kukkakuoseja ja pinkin eri sävyjä. 

Takki, 29,99 e H&M

2. Off-shoulder -paidat

Googlen mukaan free spirited kuuluu vuoden tärkeimpiin hakusanoihin (military chicin ja ready to go -lookien rinnalla). Myös off shoulder -paidat ovat olleet googlatuimpien joukossa viime toukokuusta lähtien. 

Off-shoulder-paita, 29,99 e, Mango

3. Paitamekot

Emme ihmettele, että tätä klassikkoa googlaillaan ympäri maailmaa: se on täydellinen koulu- tai toimistoasu, joka muuttuu asusteita vaihtamalla kätevästi iltamenoihin sopivaksi. 

Paitamekko, 34,95 e, Zalando

Lue koko raportti täältä.

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Jo päättyneillä New Yorkin muotiviikoilla nähtiin upeita tyylejä myös näytöslavojen ulkopuolella. Tässä inspiraatiota syskyyn!

Kuvat: Imaxtree

Piristystä harmaaseen päivään, ole hyvä.

Kukkatrendissä ei ole mitään uutta, mutta luova johtaja Jeremy Scott, 42, vei jutun (tietenkin) täysin uudelle tasolle Milanon muotiviikoilla  Moschinon kevätmalliston esitelleessä näytöksessä.

Gigi Hadid ja Kaia Gerber nähtiin catwalkilla kirjaimellisesti kukkakimpuiksi pukeutuneina. Vastapainona kukille näytöksessä vilisi myös paljon nahkaa, niittejä, verkkosukkiksia ja muita punk-vaikutteita. Oma suosikkimme mallistosta oli kuitenkin herkullinen My Little Pony -mekko, joka on ihan pakko saada.

Scott onkin aina vetänyt mieluummin överit kuin vajarit. Viime vuoden kevätnäytöksessä suunnittelija lähetti mallit lavalle paperinukkeja muistuttavissa lookeissaan, syysnäytöksessä asut oli tehty oikeista roskista.

Katso näytöskuvat alta!

Malliston esittelyn yhteydessä lanseerattiin myös My Little Pony -kapselimallisto.

Mekko, 468 e


Uikkari, 198 e


iPhone 6 -kuoret, 45 e


Neule, 447 e

Katso kaikki tuotteet täältä.

Kuvat: Imaxtree, valmstajat

Katso myös:

Nahkaa, huppareita ja revittyjä farkkuja – Gigi Hadidin ja Tommy Hilfigerin yhteistyömallisto esiteltiin Lontoossa

Topshop esitteli Unique-mallistonsa Lontoossa – tuotteiden hinnat huomattavasti aiempaa edullisempia

Gucci, Fendi, Dior, Louis Vuitton ja moni muu kertovat kieltävänsä liian laihat mallit näytöksissään ja mainoksissaan

Kuvat: Imaxtree