32-vuotias muotivaikuttaja Alexa Chung on lyöttäytynyt yhteen yllättävän brändin kanssa: Alexa on amerikkalaismerkki Uggin uusimman kampanjan luova johtaja. Tuore kampanja mainostaa uutta Classic 2.0 -kenkää. 

- Tykkään käyttää Uggeja kotonani joka päivä. New Yorkissa ne myös kuuluvat päivittäiseen univormuuni farkkujen ja tummansinisen neuleen kanssa, Alexa hehkutti Voguelle.

Kampanjaa ovat olleet tekemässä myös newyorkilaisvalokuvaaja Ben Rayner ja stylisti Stella Greenspan. Ugg-brändi on perinteisesti yhdistetty ulkoiluun ja rentouteen, mutta uuden kampanjan tavoite on selkeästi liittää mielikuvat ennemminkin menestyviin kaupunkilaisnaisiin. 

Kampanjan malleiksi Alexa onkin valinnut joukon omia, luovia ystäviään, kuten näyttelijä Coco Baudellen ja runoilija Cleo Waden. Kampanja on kuvattu heidän kodeissaan.

- Minulla on paljon East Villagessa asuvia ystäviä, joita pidän kiinnostavina: vahvoja ja itsenäisiä naisia, joiden asunnot kuvastavat heidän persoonallisuuttaan. 

Alexa hehkuttaakin Uggeissa juuri niiden käytännöllisyyttä – kuka muka voi oikeasti kävellä stiletoissa yhtä korttelia pidempää matkaa? Hän kertoo vannovansa mukavuuden nimiin ja haluavansa käyttää aamusta iltaan samoja kenkiä varsinkin, kun valtava vaatehuone on monelle suurkaupungissa asuvalle kaukainen haave. 

- New Yorkissa ihan kaikki asuvat pienissä asunnoissa. Omastani olen tehnyt käytännössä ison vaatekaapin, hän nauraa. 

Meidän Uggimme ovat lojuneet käyttämättöminä kellariin varastoituina jo vuosia, mutta jos kerran Alexa Chungkin käyttää niitä, ehkä mekin voimme taas aloittaa...

Ugg Classic Mini 2.0, 179 e

Kuvat: MVPhotos, Valmistajat
Lähteert: Vogue, The Zoe Report

Yksi syksyn herkullisimmista materiaaleista on tänäkin vuonna sametti. Vaatekauppojen mallistot suorastaan pursuavat elegantin näköisiä mekkoja, paitoja ja asusteita. Näiden vaatteiden avulla otat samettitrendin haltuun tyylikkäästi heti.

Kirjailtu samettijakku, 69,95 e, Zara


 

Vartalonmyötäinen samettimekko, 12,99 e, H&M


 

Body, 14,99 e, H&M


Rusettiponnari, 10 e, Topshop


Samettitakki, 69,90 e, Mango

Korokepohjatennarit, 29,99 e, H&M


Kuvioitu samettimekko vyöllä, 145 e, & Other Stories


Samettitoppi, 8,99 e, H&M

Reppu, 29,95 e, Even & Odd / Zalando

 

Spagettiolkaintoppi, 217,72 e, Fleur Du Mal / intermixonline.com

Bleiseri, 89,99 e, Mango

Lippis, 13,30 e, Asos

Mekko choker-kauluksella, 19,90 e, Mango


Nilkkurit, 114,90 e, Steve Madden

Samettia vilisi myös Milanon muotiviikoilla: 

Kuvat: Valmistajat, Imaxtree, Gettyimages

Jo päättyneillä New Yorkin muotiviikoilla nähtiin upeita tyylejä myös näytöslavojen ulkopuolella. Tässä inspiraatiota syskyyn!

Kuvat: Imaxtree