Uuden No-sinkkunsa äskettäin julkaissut jenkkilaulaja Meghan Trainor, 22, rakastaa upeiden kurviensa korostamista istuvilla vaatteilla. Kopioi parhaat tyylit!

1. Rusettipusero 29,99 e, H&M 2. Kolmen sormuksen pakkaus 8,45 e, Asos 3. Matalakorkoiset kengät 91,55 e, Asos 4. Tekonahkahame 29k,95 e, Zara 5. Sormus 7,04 e, Asos

KOKOMUSTA. Suunnittelijat Ann Demeulemeesterista Burberryn Christopher Baileyhin luottivat kevätnäytöksissään kokomustan pettämättömään yhdistelmään. Usein mustaan pukeutuva Meghan on tuonut muuten tummaan asuunsa puhtautta valkoisella kauluksella. Jos et pidä kokomustasta lookista, korvaa yläosa valkoisella puserolla kontrastin luomiseksi.

1. Poolopusero 39,99 e, Esprit 2. Minihame 29,95 e, Zara 3. Korkokengät 44 e, Topshop

KIRKKAAT VÄRIT. Kirkkaanpunainen oli pääosassa muun muassa Fendin näytöksessä Milanon muotiviikoilla. Tässä asussa Meghan on kesyttänyt punaisen mustalla poolopaidalla. Valitse mini- tai midiversio ja jätä sukkahousut kotiin.

1. Kaulakoru 44,99 e, Snö of Sweden 2. T-paita 45 e, Cos 3. Kynähame 29,95 e, Bik Bok 4. Koroketennarit 79,99 e, Mango

RAIDALLISET. Raidat kuuluvat kevään tärkeimpiin trendeihin ja ne saavatkin nyt olla kaikenkokoisia- ja värisiä. Hame saa ansaitsemansa huomion, jos puet sen kanssa mustan paidan. Kynähameen naisellisuus tasapainottuu, kun yhdistät korkeat sen simppeleihin platform-kenkiin.

1. Aurinkolasit 10 e, Monki 2. Pilottitakki 39,95 e, Gina Triot 3. Herrainkengät 29,99 e, H&M 4. Pillifarkut 29,95 e, Gina Tricot

PILOTTI. Tänä keväänä pilottitakki saa olla värikäs, kirjailtu ja kaikkea siltä väliltä. Valitse Meghanin tapaan turkoosi takki, ja anna sen loistaa kilpaa kevätauringon kanssa. Muista myös aurinkolasit!

1. Printtimekko 117 e, Topshop 2. Kahden kiven sormus 670 e, Efva Attling 3. Sormus 29,95 e, Pilgrim 4. Korkkarit 49,99 e, Mango

SIKINSOKIN. Luova kaaos oli selkeästi inspirointut Guccin luovaa johtajaa Alessandro Micheleä. Vastavärejä ja erilaisia materiaaleja oli yhdistetty toisiinsa ennakkoluulottomasti, mutta kokonaisuus oli silti toimiva. Kokeile siis yhdistää vaikkapa printtimekko neonvärisiin kenkiin ja viimeistele lookisi näyttävillä sormuksilla. 

 

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Karl Lagerfeld  esitteli päivitetyn versionsa merimiestyylistä.

Chanel esitteli tällä viikolla pre fall 2018 -mallistonsa pääsuunnittelijansa Karl Lagerfeldin kotikaupungissa Hampurissa. 

Kerran vuodessa järjestettävä, muotitalon käsityöosaamista esittelevä Métiers d'Art -näytös oli saanut inspiraationsa satamakaupungin merimiehistä ja 1960-luvun fiiliksestä.

Tweed-jakkujen ja housupukujen lisäksi näytöksessä nähtiin joukko muhkeita palmikkoneuleita. Monet malleista oli puettu päästä varpaisiin tummansiniseen. Neuleet yhdistettiin muun muassa minihameisiin ja säärystimiin.

Edellisissä Chanel-näytöksissä loistanut Lily-Rose Depp istui tällä kertaa yleisön joukossa, joten huomion keskipisteenä oli mallitulokas Kaia Gerber. Lisäksi lavalla tepastelivat muun muassa Anna Ewers, Soo Joo Park sekä Lagerfeldin 9-vuotias kummipoika Hudson Kroenig.

Katso alta kuvat näytöksen kohokohdista!

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

 

 

 

Täpläkuume leviää! Ensin leoprinttiin pukeutuivat villejä kuoseja rakastavat voimanaiset, nyt sitä himoitsevat myös minimalistit.

"Jos olet suloinen ja uskot kohtuuteen, älä käytä sitä”, julisti muotisuunnittelija Christian Dior leopardiprintistä.

Juuri Dior nosti leoprintin muotiväen huulille ja uomille vuonna 1947. Hän oli suunnitellut kevään kokoelmaansa kaksi mekkoa: yhden iltapuvuksi ja toisen päiväkäyttöön. Molemmissa muotiväen silmä keskittyi villiin printtiin, joka ei ollut aiemmin kuulunut huippumuodin palettiin.

Mutta kun oikein kaivaa leoprintin historiaa, törmää naiseen, joka pukeutui leoprinttiin ennen kuin siitä tuli muotiuskottava. Amerikansuomalainen mykkäelokuvien tähti Marian Nixon omi leoprintin tavaramerkikseen jo 1920-luvulla. Hän omisti oikean leopardin ja halusi mätsätä asunsa lemmikkinsä kuosiin. Tuolloin ja vielä 1940-luvulle muhkeat leoparditakit tehtiin leopardien turkeista.

Viimeistään 1960-luvulla eläinsuojelijat puuttuivat leopardien lahtaamiseen. Silloin ensi-iltaan tuli leffa Miehuuskoe. Siinä näyttelijä Anne Bancroft sekoitti suhdesoppaa päällään väljä leoparditakki. Takki sopi täydellisesti yhteen roolihahmon syöjättären maineen kanssa ja oli omiaan synnyttämään laajaa leoparditurkisten vastaista liikehdintää.

1970- ja 80-luvulla leoprintistä tuli asennemuijien valinta, kun siihen pukeutuivat laulajat Debbie Harrystä Grace Jonesiin. Kuitenkin jo 90-luvulle tultaessa leopardin osakkeet olivat laskussa. Siihen kyllä pukeuduttiin, mutta se oli saanut mauttoman leiman. Leopardiprinttiä kantoivat Spice Girlsien Melanie Brown, Pulmusten railakkaasti pukeutuva äiti Peggy ja Nanny-sarjan päähahmo Fran Fine.

Viime vuosina ja erityisesti tänä talvena printti on päätynyt tyylimuusien vaatekaappeihin ja muotisuunnittelijoiden catwalkeille. Esimerkiksi Stella McCartney otti leokuosin tulevan kevään kuosivalikoimaansa. Hän ei kuitenkaan käyttänyt sitä perinteisessä ruskeassa sävyssä, vaan loi herkän, vaaleanpunaisen printtimekon.

Kuka pelkää leopardia? Ei kohta kukaan.

Leopardihousut, 29,99 e, Vila.


Vetoketjullinen hame, 57 e, Topshop.


Aurinkolasit, 414 e, Jimmy Choo.


Lyhyt tekoturkistakki, 80 e, Bik Bok.


Loafer-kengät 430 e, Minna Parikka.

 


Malli Emily Ratajkowski hallitsee pelkistetyn yhtälön: musta poolo + leokuosi.


1960-luvun tunnetuin puuma rouva Robinson pukeutui leoprinttiin Miehuuskoe-leffassa.


Scary Spice Mel B esiintyi villissä leopardihaalarissa 90-luvulla.


Kokenut kuosien käyttäjä, Voguen päätoimittaja Anna Wintour yhdistää leopardin rinnalle pari muutakin printtiä.

Kuvat: Kuvat MVPhotos, Imaxtree ja valmistajat

Katso myös:

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Tämä hiusharja on Kate Middletonin kampaajan salainen ase – maksaa vain 12 euroa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"