Toppi 9,95 e, H&M. Korvakorut 6,95 e, Seppälä. Mekko 70 e, Asos. T-paita 15 e, Weekday. Mustakeltaiset housut 47 e, Topshop. Neule 29,95 e, H&M.
Pinkit housut 58 e, Asos. Korkokengät 84,95 e, Nelly.com. Kuvat: AOP ja valmistajat
Toppi 9,95 e, H&M. Korvakorut 6,95 e, Seppälä. Mekko 70 e, Asos. T-paita 15 e, Weekday. Mustakeltaiset housut 47 e, Topshop. Neule 29,95 e, H&M. Pinkit housut 58 e, Asos. Korkokengät 84,95 e, Nelly.com. Kuvat: AOP ja valmistajat

Pirteät neonvärit kuuluvat kesätyyliin.

Näyttävät neonvärit hehkuvat raikkaina päivettynyttä ihoa vasten. Jos haluat välttää sirkuslookin, käytä neonvärejä maltillisesti: valitse kirkas yläosa ja yhdistä siihen hillitymmän värinen alaosa tai toisin päin.

Jos olet kokeilunhaluinen, pue kirkuvan värikkäitä vaatteita päästä varpaisiin, mutta valitse kuviollinen ala- tai yläosa. Se antaa asulle rauhallisemman vaikutelman, mutta on edelleen tyrmäävän näyttävä. Katso mallia räväkän tyylin mestarilta, Beyoncelta!

Neonvärejä arkailevan kannattaa kokeilla trendiä asusteilla. Neonkeltaiset korkkarit sopivat esimerkiksi hohtavan harmaan trikoomekon tai klassisen pikkumustan pariksi.

Tsekkaa viikon trendilöydöt CosmoShopista!