Amerikan Huippumalli haussa -sarjan 23. tuotantokautta kuvataan parhaillaan New Yorkissa. Kilpailun legendaarinen juontaja, kaikilla edellisillä 22 kaudella tuomaroinut malli Tyra Banks jätti juontajapestin, joten sarja tarvitsi uuden päätuomarin. Samalla vaihtui koko ikoninen tuomariporukka.

Uudella kaudella juontajana ja päätuomarina nähdään brittilaulaja Rita Ora. Hänen kolme tuomarikollegaansa ovat Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessakin poseerannut malli Ashley Graham, Paper-lehden luova johtaja, Kim Kardashianin kohua aiheuttaneen paljaan peppukannen takana ollut Drew Elliott sekä stylisti Law Roach, jonka asiakkaita ovat esimerkiksi Zendaya ja Ariana Grande.

Vaikka kukaan ei voi unohtaa Tyraa, Jay Alexanderia aka Miss J:ta tai Jay Manuelia, uusi tuomarijoukko vaikuttaa varsin lupaavalta. Sarjan tiimi on myös paljastanut, että Tyra tullaan näkemään vierailijana muutamassa jaksossa.

Uuden kauden, uuden kokoonpanon ja sarjan ostaneen uuden televisiokanavan myötä myös kilpailun tavoite muuttuu hieman. Nyt haetaan pelkän huippumallimaisen ulkonäön, kävelytaitojen ja kuvauksellisuuden lisäksi myös nykyisessä muotimaailmassa tarvittavia taitoja, kuten sosiaalisen median hallitsemista, esiintymiskykyä ja bisnestajua. Rita Ora on juuri sopiva tyyppi opastamaan mallityttöjä tällä saralla, sillä hän on musiikkiuransa lisäksi muun muassa poseerannut muotikuvissa ja lehtien kansissa, suunnitellut 14 omaa mallistoa Adidakselle, ollut mukana Rimmelin kosmetiikkakokoelmien suunnittelussa ja näytellyt 50 Shades of Grey -elokuvissa.

Uuden kauden esitysajankohtaa ei vielä ole kerrottu. Rita kertoi, että kuvasi juuri ensimmäisen, hyvin tunteellisen pudotuskohtauksensa, joten sarjan kuvaukset ovat vasta alussa. Tätä Huippis-kautta jaksamme kyllä odottaa!

 

@ANTMVH1 fam be like..

Kuva, jonka A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) julkaisi

Lue myös:

Tämän huippumallin nimi on nyt kaikkien huulilla

4 paljastusta huippumallien maailmasta

Suvi sai Kate Mossin syliinsä W-lehden editorialissa

Pääkuva Instagram @theashleygraham

Alkuperäinen juttu: USA Today

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Karl Lagerfeld  esitteli päivitetyn versionsa merimiestyylistä.

Chanel esitteli tällä viikolla pre fall 2018 -mallistonsa pääsuunnittelijansa Karl Lagerfeldin kotikaupungissa Hampurissa. 

Kerran vuodessa järjestettävä, muotitalon käsityöosaamista esittelevä Métiers d'Art -näytös oli saanut inspiraationsa satamakaupungin merimiehistä ja 1960-luvun fiiliksestä.

Tweed-jakkujen ja housupukujen lisäksi näytöksessä nähtiin joukko muhkeita palmikkoneuleita. Monet malleista oli puettu päästä varpaisiin tummansiniseen. Neuleet yhdistettiin muun muassa minihameisiin ja säärystimiin.

Edellisissä Chanel-näytöksissä loistanut Lily-Rose Depp istui tällä kertaa yleisön joukossa, joten huomion keskipisteenä oli mallitulokas Kaia Gerber. Lisäksi lavalla tepastelivat muun muassa Anna Ewers, Soo Joo Park sekä Lagerfeldin 9-vuotias kummipoika Hudson Kroenig.

Katso alta kuvat näytöksen kohokohdista!

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

 

 

 

Täpläkuume leviää! Ensin leoprinttiin pukeutuivat villejä kuoseja rakastavat voimanaiset, nyt sitä himoitsevat myös minimalistit.

"Jos olet suloinen ja uskot kohtuuteen, älä käytä sitä”, julisti muotisuunnittelija Christian Dior leopardiprintistä.

Juuri Dior nosti leoprintin muotiväen huulille ja uomille vuonna 1947. Hän oli suunnitellut kevään kokoelmaansa kaksi mekkoa: yhden iltapuvuksi ja toisen päiväkäyttöön. Molemmissa muotiväen silmä keskittyi villiin printtiin, joka ei ollut aiemmin kuulunut huippumuodin palettiin.

Mutta kun oikein kaivaa leoprintin historiaa, törmää naiseen, joka pukeutui leoprinttiin ennen kuin siitä tuli muotiuskottava. Amerikansuomalainen mykkäelokuvien tähti Marian Nixon omi leoprintin tavaramerkikseen jo 1920-luvulla. Hän omisti oikean leopardin ja halusi mätsätä asunsa lemmikkinsä kuosiin. Tuolloin ja vielä 1940-luvulle muhkeat leoparditakit tehtiin leopardien turkeista.

Viimeistään 1960-luvulla eläinsuojelijat puuttuivat leopardien lahtaamiseen. Silloin ensi-iltaan tuli leffa Miehuuskoe. Siinä näyttelijä Anne Bancroft sekoitti suhdesoppaa päällään väljä leoparditakki. Takki sopi täydellisesti yhteen roolihahmon syöjättären maineen kanssa ja oli omiaan synnyttämään laajaa leoparditurkisten vastaista liikehdintää.

1970- ja 80-luvulla leoprintistä tuli asennemuijien valinta, kun siihen pukeutuivat laulajat Debbie Harrystä Grace Jonesiin. Kuitenkin jo 90-luvulle tultaessa leopardin osakkeet olivat laskussa. Siihen kyllä pukeuduttiin, mutta se oli saanut mauttoman leiman. Leopardiprinttiä kantoivat Spice Girlsien Melanie Brown, Pulmusten railakkaasti pukeutuva äiti Peggy ja Nanny-sarjan päähahmo Fran Fine.

Viime vuosina ja erityisesti tänä talvena printti on päätynyt tyylimuusien vaatekaappeihin ja muotisuunnittelijoiden catwalkeille. Esimerkiksi Stella McCartney otti leokuosin tulevan kevään kuosivalikoimaansa. Hän ei kuitenkaan käyttänyt sitä perinteisessä ruskeassa sävyssä, vaan loi herkän, vaaleanpunaisen printtimekon.

Kuka pelkää leopardia? Ei kohta kukaan.

Leopardihousut, 29,99 e, Vila.


Vetoketjullinen hame, 57 e, Topshop.


Aurinkolasit, 414 e, Jimmy Choo.


Lyhyt tekoturkistakki, 80 e, Bik Bok.


Loafer-kengät 430 e, Minna Parikka.

 


Malli Emily Ratajkowski hallitsee pelkistetyn yhtälön: musta poolo + leokuosi.


1960-luvun tunnetuin puuma rouva Robinson pukeutui leoprinttiin Miehuuskoe-leffassa.


Scary Spice Mel B esiintyi villissä leopardihaalarissa 90-luvulla.


Kokenut kuosien käyttäjä, Voguen päätoimittaja Anna Wintour yhdistää leopardin rinnalle pari muutakin printtiä.

Kuvat: Kuvat MVPhotos, Imaxtree ja valmistajat

Katso myös:

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Tämä hiusharja on Kate Middletonin kampaajan salainen ase – maksaa vain 12 euroa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"