Lily-Rose Depp

Kuuluisan ranskattaren Vanessa Paradisin ja näyttelijä Johnny Deppin tytär Lily-Rose Depp on yksi seuratuimmista näyttelijä- ja mallilupauksista. 17-vuotias Lily-Rose on jo nyt ranskalaistyylin inspiraationlähde lähes kahdelle miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

 

#ladanseuse

Kuva, jonka Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) julkaisi

Rouje

Ranskalaisen it-tytön Jeanne Damasin perustama muotimerkki Rouje ja sen Instagram-tili inspiroivat trendikkääseen ja mukavaan pariisilaiseen pukeutumiseen.

 

Laura dress back in stock in july ❤️ rg @elysetaylor

Kuva, jonka Rouje Paris par Jeanne Damas (@rouje) julkaisi

Jane Birkin

Tyylimuusa, näyttelijä ja laulaja Jane Birkin ei voinut nuoruudessaan instata omia asukuviaan. Onneksi janebirkindaily-fanitili korjaa vääryyden ja postaa kuvia Janesta ja tämän unohtumattomasta tyylistä menneiltä vuosikymmeniltä.

 

Jane and Serge photographed by Andrew Birkin.

Kuva, jonka Fanpage (@janebirkindaily) julkaisi

Juergen Teller

Juergen Teller on 52-vuotias saksalainen taiteilija ja valokuvaaja, jonka Insta-tili täyttyy miehen ottamista sadoista muotikuvista. Puhtaiden muotikuvien lisäksi malleista, näyttelijöistä ja muista kuuluisuuksista otetut kuvat ovat ainutlaatuisia ja Juergenin tyylille uskollisia.

 

@juergentellerfashionpage

Kuva, jonka @juergentellerpage julkaisi

70's babes

Tämä Instagram-tili vastaa täydellisesti vallitsevaan 70-lukuvillitykseen. Tilillä julkaistaan nimensä mukaisesti kuvia 1970-luvun ihanimmista ja tyylikkäimmistä naisista, joten asuinspis on taattu.

 

@gloriasteinem

Kuva, jonka @70sbabes julkaisi

Chloë Sevigny

Näyttelijä, malli ja muotisuunnittelija Chloë Sevignyn Instagram-tili näyttää tyylitaiturin omalta inspiraatioseinältä. Chloën kuvat eivät näytä noudattavan minkäänlaista kaavaa, vaan hän postaa tililleen kuvia laidasta laitaan. Tämä tili jos mikä on päivittäisen inspiroitumisen paikka.

The Row

Suunnittelijakaksosten Mary-Kate ja Ashley Olsenin muotimerkin The Row'n Instagram-tili yhdistelee kuvissaan merkin luksusvaatteita, asusteyksityiskohtia, sisustustavaroita ja selkeää arkkitehtuuria. Tili on kokonaisuudessaan harmonisen kaunista katseltavaa.

 

@barneysny

Kuva, jonka THE ROW (@therow) julkaisi

Lue myös:

Tämä klassikkopaita on tulevan kesän must

Tässä ovat seuraavan sukupolven supermallit, joita kannattaa seurata

Julkkisten parhaat asut Cannesin filmifestareilta

Pääkuva Instagram @lilyrose_depp

Alkuperäinen juttu: Who What Wear

Kaia Gerber

Karl Lagerfeld  esitteli päivitetyn versionsa merimiestyylistä.

Chanel esitteli tällä viikolla pre fall 2018 -mallistonsa pääsuunnittelijansa Karl Lagerfeldin kotikaupungissa Hampurissa. 

Kerran vuodessa järjestettävä, muotitalon käsityöosaamista esittelevä Métiers d'Art -näytös oli saanut inspiraationsa satamakaupungin merimiehistä ja 1960-luvun fiiliksestä.

Tweed-jakkujen ja housupukujen lisäksi näytöksessä nähtiin joukko muhkeita palmikkoneuleita. Monet malleista oli puettu päästä varpaisiin tummansiniseen. Neuleet yhdistettiin muun muassa minihameisiin ja säärystimiin.

Edellisissä Chanel-näytöksissä loistanut Lily-Rose Depp istui tällä kertaa yleisön joukossa, joten huomion keskipisteenä oli mallitulokas Kaia Gerber. Lisäksi lavalla tepastelivat muun muassa Anna Ewers, Soo Joo Park sekä Lagerfeldin 9-vuotias kummipoika Hudson Kroenig.

Katso alta kuvat näytöksen kohokohdista!

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

 

 

 

Täpläkuume leviää! Ensin leoprinttiin pukeutuivat villejä kuoseja rakastavat voimanaiset, nyt sitä himoitsevat myös minimalistit.

"Jos olet suloinen ja uskot kohtuuteen, älä käytä sitä”, julisti muotisuunnittelija Christian Dior leopardiprintistä.

Juuri Dior nosti leoprintin muotiväen huulille ja uomille vuonna 1947. Hän oli suunnitellut kevään kokoelmaansa kaksi mekkoa: yhden iltapuvuksi ja toisen päiväkäyttöön. Molemmissa muotiväen silmä keskittyi villiin printtiin, joka ei ollut aiemmin kuulunut huippumuodin palettiin.

Mutta kun oikein kaivaa leoprintin historiaa, törmää naiseen, joka pukeutui leoprinttiin ennen kuin siitä tuli muotiuskottava. Amerikansuomalainen mykkäelokuvien tähti Marian Nixon omi leoprintin tavaramerkikseen jo 1920-luvulla. Hän omisti oikean leopardin ja halusi mätsätä asunsa lemmikkinsä kuosiin. Tuolloin ja vielä 1940-luvulle muhkeat leoparditakit tehtiin leopardien turkeista.

Viimeistään 1960-luvulla eläinsuojelijat puuttuivat leopardien lahtaamiseen. Silloin ensi-iltaan tuli leffa Miehuuskoe. Siinä näyttelijä Anne Bancroft sekoitti suhdesoppaa päällään väljä leoparditakki. Takki sopi täydellisesti yhteen roolihahmon syöjättären maineen kanssa ja oli omiaan synnyttämään laajaa leoparditurkisten vastaista liikehdintää.

1970- ja 80-luvulla leoprintistä tuli asennemuijien valinta, kun siihen pukeutuivat laulajat Debbie Harrystä Grace Jonesiin. Kuitenkin jo 90-luvulle tultaessa leopardin osakkeet olivat laskussa. Siihen kyllä pukeuduttiin, mutta se oli saanut mauttoman leiman. Leopardiprinttiä kantoivat Spice Girlsien Melanie Brown, Pulmusten railakkaasti pukeutuva äiti Peggy ja Nanny-sarjan päähahmo Fran Fine.

Viime vuosina ja erityisesti tänä talvena printti on päätynyt tyylimuusien vaatekaappeihin ja muotisuunnittelijoiden catwalkeille. Esimerkiksi Stella McCartney otti leokuosin tulevan kevään kuosivalikoimaansa. Hän ei kuitenkaan käyttänyt sitä perinteisessä ruskeassa sävyssä, vaan loi herkän, vaaleanpunaisen printtimekon.

Kuka pelkää leopardia? Ei kohta kukaan.

Leopardihousut, 29,99 e, Vila.


Vetoketjullinen hame, 57 e, Topshop.


Aurinkolasit, 414 e, Jimmy Choo.


Lyhyt tekoturkistakki, 80 e, Bik Bok.


Loafer-kengät 430 e, Minna Parikka.

 


Malli Emily Ratajkowski hallitsee pelkistetyn yhtälön: musta poolo + leokuosi.


1960-luvun tunnetuin puuma rouva Robinson pukeutui leoprinttiin Miehuuskoe-leffassa.


Scary Spice Mel B esiintyi villissä leopardihaalarissa 90-luvulla.


Kokenut kuosien käyttäjä, Voguen päätoimittaja Anna Wintour yhdistää leopardin rinnalle pari muutakin printtiä.

Kuvat: Kuvat MVPhotos, Imaxtree ja valmistajat

Katso myös:

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Tämä hiusharja on Kate Middletonin kampaajan salainen ase – maksaa vain 12 euroa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"