1. Jättimäisellä backstagella oli ainoastaan yksi unisex-vessa. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että miespuolinen valokuvaaja saattoi kököttää vessakopissa samalla, kun Kendall Jenner tarkisti rintsikoidensa istuvuutta oven toisella puolella olevan peilin edessä.

2. Kukaan yleisöstä ei saanut somettaa tai ottaa kuvia näytöksen aikana... Tai siis melkein kukaan. Eturivissä istuvat superstarat saivat tietenkin tehdä mitä ikinä halusivat. Turvamiehet jakoivat muilla riveillä istuville katsojille jopa pieniä muovipusseja, joihin puhelimia suositeltiin sullomaan näytöksen ajaksi.  

3. Koko yleisö nousi hurraten seisomaan, kun Adriana Lima käveli lavalle. Adriana liikuttui lähes kyyneliin saakka. Okei, hän sattaa olla hyvä näyttelijä, mutta kuitenkin... Onhan hän kuulunut VS-porukkaan jo 17 vuotta, eli puolet elämästään. Sniff.

5. Gigi Hadid sai kohtuullisen ankean palomiesasun näyttämään älyttömän seksikkäiltä. Lähes yhtä hyvältä kuin Samantha Jones Sinkkis-jaksossa, jossa innostui jahtaamaan komeaa palomiestä tämän univormuun pukeutuneena.

Tiesitkö, että Gigiä ei kelpuutettu VS-näytökseen viime eikä sitä edellisenä vuonna?

5. Ellie Goulding teki katoamistempun. Esityksen jälken Ellietä ei enää näkynyt missään. Selena Gomez, The Weekend ja muut esiintyjät kävelivät näytöksen loputtua lavalle yhdessä mallien kanssa, mutta Ellie oli hävinnyt kokonaan.

6. Kris Jenner intoutui tanssimaan TAO-ravintolassa järjestetyissä after partyissa DJ:n kanssa. Caitlyn puolestaan kökötti koko illan ajan yksityisessä kabinetissa neljän turvamiehen kanssa. Kukaan ei päässyt lähelle. Weird.

Caitlyn Jenner saapui after partyihin turvamiesten saattelemana.

Osa malleista hemmotteli itseään yöllisillä hamppareilla. Classic! cool

Katso myös:

Tämä nettisivusto on shoppailijan momondo

Näin huippusuunnittelija kommentoi laihduuden ihannoimista

Ihanimmat neulelöydöt alle satasella

Kuvat: MVPhotos

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Karl Lagerfeld  esitteli päivitetyn versionsa merimiestyylistä.

Chanel esitteli tällä viikolla pre fall 2018 -mallistonsa pääsuunnittelijansa Karl Lagerfeldin kotikaupungissa Hampurissa. 

Kerran vuodessa järjestettävä, muotitalon käsityöosaamista esittelevä Métiers d'Art -näytös oli saanut inspiraationsa satamakaupungin merimiehistä ja 1960-luvun fiiliksestä.

Tweed-jakkujen ja housupukujen lisäksi näytöksessä nähtiin joukko muhkeita palmikkoneuleita. Monet malleista oli puettu päästä varpaisiin tummansiniseen. Neuleet yhdistettiin muun muassa minihameisiin ja säärystimiin.

Edellisissä Chanel-näytöksissä loistanut Lily-Rose Depp istui tällä kertaa yleisön joukossa, joten huomion keskipisteenä oli mallitulokas Kaia Gerber. Lisäksi lavalla tepastelivat muun muassa Anna Ewers, Soo Joo Park sekä Lagerfeldin 9-vuotias kummipoika Hudson Kroenig.

Katso alta kuvat näytöksen kohokohdista!

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

 

 

 

Täpläkuume leviää! Ensin leoprinttiin pukeutuivat villejä kuoseja rakastavat voimanaiset, nyt sitä himoitsevat myös minimalistit.

"Jos olet suloinen ja uskot kohtuuteen, älä käytä sitä”, julisti muotisuunnittelija Christian Dior leopardiprintistä.

Juuri Dior nosti leoprintin muotiväen huulille ja uomille vuonna 1947. Hän oli suunnitellut kevään kokoelmaansa kaksi mekkoa: yhden iltapuvuksi ja toisen päiväkäyttöön. Molemmissa muotiväen silmä keskittyi villiin printtiin, joka ei ollut aiemmin kuulunut huippumuodin palettiin.

Mutta kun oikein kaivaa leoprintin historiaa, törmää naiseen, joka pukeutui leoprinttiin ennen kuin siitä tuli muotiuskottava. Amerikansuomalainen mykkäelokuvien tähti Marian Nixon omi leoprintin tavaramerkikseen jo 1920-luvulla. Hän omisti oikean leopardin ja halusi mätsätä asunsa lemmikkinsä kuosiin. Tuolloin ja vielä 1940-luvulle muhkeat leoparditakit tehtiin leopardien turkeista.

Viimeistään 1960-luvulla eläinsuojelijat puuttuivat leopardien lahtaamiseen. Silloin ensi-iltaan tuli leffa Miehuuskoe. Siinä näyttelijä Anne Bancroft sekoitti suhdesoppaa päällään väljä leoparditakki. Takki sopi täydellisesti yhteen roolihahmon syöjättären maineen kanssa ja oli omiaan synnyttämään laajaa leoparditurkisten vastaista liikehdintää.

1970- ja 80-luvulla leoprintistä tuli asennemuijien valinta, kun siihen pukeutuivat laulajat Debbie Harrystä Grace Jonesiin. Kuitenkin jo 90-luvulle tultaessa leopardin osakkeet olivat laskussa. Siihen kyllä pukeuduttiin, mutta se oli saanut mauttoman leiman. Leopardiprinttiä kantoivat Spice Girlsien Melanie Brown, Pulmusten railakkaasti pukeutuva äiti Peggy ja Nanny-sarjan päähahmo Fran Fine.

Viime vuosina ja erityisesti tänä talvena printti on päätynyt tyylimuusien vaatekaappeihin ja muotisuunnittelijoiden catwalkeille. Esimerkiksi Stella McCartney otti leokuosin tulevan kevään kuosivalikoimaansa. Hän ei kuitenkaan käyttänyt sitä perinteisessä ruskeassa sävyssä, vaan loi herkän, vaaleanpunaisen printtimekon.

Kuka pelkää leopardia? Ei kohta kukaan.

Leopardihousut, 29,99 e, Vila.


Vetoketjullinen hame, 57 e, Topshop.


Aurinkolasit, 414 e, Jimmy Choo.


Lyhyt tekoturkistakki, 80 e, Bik Bok.


Loafer-kengät 430 e, Minna Parikka.

 


Malli Emily Ratajkowski hallitsee pelkistetyn yhtälön: musta poolo + leokuosi.


1960-luvun tunnetuin puuma rouva Robinson pukeutui leoprinttiin Miehuuskoe-leffassa.


Scary Spice Mel B esiintyi villissä leopardihaalarissa 90-luvulla.


Kokenut kuosien käyttäjä, Voguen päätoimittaja Anna Wintour yhdistää leopardin rinnalle pari muutakin printtiä.

Kuvat: Kuvat MVPhotos, Imaxtree ja valmistajat

Katso myös:

Testasimme peitevoiteet – voittajatuote kätkee kavoilta punaisuuden, näpyt ja tummat silmänaluset

Tämä hiusharja on Kate Middletonin kampaajan salainen ase – maksaa vain 12 euroa

Vloggaaja ja laulaja Saara: ”Jos ajelet hiuksesi ja lopputulos näyttää kamalalta, mitä sitten?"