MyCosmon käyttäjä iinaaa voitti suuren asukuvakisamme! Soitimme Iinalle ja kyselimme mitä fiiliksiä voitto herätti.

 

"Kirjoitan omaa blogia ja kuvaan sinne paljon asukuvia. Kun näin Facebookissa Dubai-kilpailun mainoksen, tiesin heti, että aion osallistua. Miksen olisi osallistunut, tämä tuntui niin omalta jutulta! Kaiken lisäksi tarjolla oli niinkin mahtava palkinto kuin etelän matka!

Kävin kesällä Mallorcalla ystäväni perheen kanssa, mutta viime aikoina reissuni eivät ole ulottuneet Ruotsia kauemmaksi. Rakastan olla rannalla ja uskon, että keväällä ylioppilaskirjoitusten jälkeen Dubain matka voisi tehdä todella terää. Haluan nähdä ja kokea mahdollisimman paljon, mutta ennen kaikkea rentoutua.

Kun luin sähköpostiviestin voitostani ensimmäistä kertaa (olen lukenut sen varmaan noin sata kertaa läpi!), hypin sohvalta toiselle ja kiljuin. Isä tuli viereisestä huoneesta katsomaan, minkä kohtauksen olin oikein saanut. En ole ikinä voittanut mitään tällaista, harvoin edes osallistun mihinkään, sillä mahdollisuudet voittaa ovat yleensä niin pienet. Selvästi aina kannattaa yrittää!

Olen kertonut voitosta muutamille kavereilleni, jotka tiesivät kisaan osallistumisestani. Kaikki ovat olleet todella onnellisia puolestani eikä kukaan ole tyrkyttänyt itseään matkaseuralaisekseni. Lähden reissuun varmasti jonkun ystäväni kanssa, vaikka isä ilmoittikin heti palkinnosta kuultuaan lähtevänsä mukaani!"