MyCosmon uuden tähtibloggaajan ja Cosmon uuden kolumnistin Vivian Niemisen, 23, tekstit ovat samanlaisia kuin nainen itse: räväköitä, yllytyshulluja ja hauskoja.

 

Vivian Nieminen aloitti Vivian Valpuri -bloginsa viime syksynä. Monen vuoden on/off-kirjoittelun jälkeen Vivian päätti alkaa blogata tosissaan. Hän on kirjoittanut yleisölle jo 15-vuotiaasta, aloittaen uransa IRC-galleriasta.
Uudessa blogissaan Vivian kirjoittaa rehellisesti ja kaunistelematta arjestaan ja elämästään. Hänen tositarinansa ja kerrontansa tyyli koukuttavat tuhansia lukijoita joka viikko. Niin kävi meillekin. Tänään Vivian siirtyi MyCosmon tähtibloggaajakaartiin. Lue hänen ensimmäinen postauksensa täältä.

Kolme tärkeintä luonteenpiirrettä sinussa?
Iloisuus, spontaanius ja lojaalisuus. Nauran kovaa, enkä jää murehtimaan asioita. Olen porukan hauskuuttaja, jonka läppä on sarkastista ja roisia. Fiilistelen pieniäkin asioita, ja minut saa yllytettyä mihin vain – helposti. Jaan perheeni ja ystävieni kanssa kaiken, ja heidän mielipiteensä on ainoa, joka kiinnostaa minua.

Kuvaile tavallinen päiväsi?
Tietenkin haluaisin ajatella, ettei yksikään päivä ole tavallinen. Mutta rehellisyyden nimissä suurin osa päivistä sisältää ainakin puolukkasmoothien, parisataa whatsapp-viestiä, kipaisun salilla, laatuaikaa läppäri sylissä kotona ja työpaikassani vaatekauppa Gaudetessa erilaisia tehtäviä excelöinnistä uusien mallistojen selaamiseen.

Kaunein kohteliaisuus, jonka olet saanut?
Miespuolinen hyvä ystäväni totesi kerran, että hänen elämänilonsa kasvaa aina, kun tapaamme.

Jos sinun pitäisi elää kuukausi vain yhdellä ruualla, minkä valitsisit?
Lasketaanko irtokarkit ruuaksi?

Kuvaile onnistuneet deitit?
Niillä on rento tunnelma, huumorintajumme ovat samalla aaltopituudella ja juttua riittää useaksi tunniksi. Olen aamuihminen, joten itse tehty skumppabrunssi tekisi vaikutuksen!

Mitä teet ensimmäiseksi, kun heräät aamulla?
Avaan radion. YleX:n aamupojat tuovat hymyn kasvoille harmainakin päivinä.

Vaate, jonka ostit viimeksi?
Niken mustat Air Max 90 -tennarit leopardikuosisella erikoispinnalla. Kevät hivuttaa vaatekaappiini rentoa tyyliä.

Kuvaile täydellinen tyttöjenilta?
Yhdessä kokkailua tai leipomista, koukuttavan sarjan katsomista ja kiireetöntä aikaa spekuloida elämää. Niin, ja ehdottomasti verkkarit!

Jos olisit kaupunki, mikä olisit?
Helsinki. Se on monipuolinen, täynnä elämää ja eri fiiliksiä, herkkä sekä välillä kauniskin. Helsingin sympaattisissa pienissä kortteleissa on tunnelmaa, joka jää usein suurista metropoleista uupumaan.

Emoji, jota käytät useiten? 

Asia, jota kukaan ei tiedä sinusta?
En ole koskaan vaihtanut lamppua.

Mielenkiintoisin tyyppi Instagramissa?
Hiusmuotoilija Mikko Vainio on Suomen persoonallisin miespukeutuja. Hänen Instansa on sopiva sekoitus high fashionia, oikeaa elämää ja matkustamista. Hän on sanalla sanoen swag. @2pintaa

Jos saisit jonkun julkkiksen vaatekaapin omaksesi, kenen kaapin valitsisit?
Japanin Voguen päätoimittajan Anna Dello Russon! Hän on täysin vastakohta kaltaiselleni mustavalkoista pukeutumista suosivalle ja pukeutuu niin kreisisti, että se on jo ajatonta. @anna_dello_russo