Online-harjoittelijamme Oona testasi Oriflame SkinPro Cleansing System -harjaa.

"SkinPro-ihonpuhdistuslaitetta ohjastetaan käyttämään aamuin ja illoin, minuutin verran kerrallaan. Olen ehtinyt testailla laitetta hieman päälle viikon ja olen täysin hurahtanut! Miten olenkaan voinut elää aikaisemmin ilman… Harja jättää ihon tajuttoman pehmeäksi ja tuntuu, että iho on jo nyt entistä elinvoimaisempi. Oriflamen ihonpuhdistuslaite toimii pattereilla ja sitä voi helposti käyttää vaikkapa suihkussa. Hinta tuotteella on kilpasiskojaan huomattavasti edullisempi ja superpuhdistuksen saa 40 eurolla."

+ helppo ottaa matkalle mukaan

+ harjaus keskeytyy minuutin jälkeen

- Vain kaksi harjausnopeutta, kevyempikin aika tehokas

- Iho saattaa aluksi ”ärtyä” harjauksesta

 

Community Manager Maria testasi Remingtonin Reveal-harjaa.

"Käytän laitetta nyt toista viikkoa, enkä enää osaisi olla ilman. Iho tuntuu huomattavasti puhtaammalta ja on alkanut myös näyttää kirkkaammalta. Pesen kasvoni harjalla aamuin illoin suihkussa käymisen yhteydessä. Harjaaminen tuntuu kivalta kasvoilla, joten teen sen mielelläni. Myös kasvojen reunat tulee puhdistettua huolellisemmin. Käytän harjaa vaahtoavan kasvojenpuhdistusaineeni kanssa. Paketin mukana tuli kolme vaihdettavaa harjaa, joista minulle riittää hellävaraisin. Myös harjauksen tehoa voi säätää asteikolla 1-3. Suosittelen tätä todellakin kaikille. Sen käyttö ei vie kuin minuutin!"

+ Mukana tulee useita harjavaihtoehtoja 

+ Kolme harjausnopeutta

+ Iho kirkastui välittömästi

+ Hinta on kohtuullinen (59,90 e)

- Parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui aralta

- Voisi olla kooltaan pienempi

Muoti- ja kauneustoimittajamme Emma testasi Clarisonic Mia2 -harjaa.

"Olen käyttänyt Clarisonic Mia2 –kasvoharjaa jo useamman kuukauden, enkä enää osaisi olla ilman. Clarisonic lupaa puhdistaa ihon 6x paremmin kuin normaali käsin tehty puhdistus ja väite tuntuu toimivan. Minikokoisen kylppärini allas on aika pieni ja joskus tuntuu, etten saa vaahtoa huuhdeltua kunnolla ja kasvojen reunat eivät puhdistu kunnolla. Clarisonicilla voin olla varma, että iho on puhdas. Poistan silmämeikin vanulapuilla ja käytän sen jälkeen Clarisonicia geelimäisen lempparipuhdistusaineeni kanssa. Aina kun laiskottaa, ajattelen, että se vie vain 60 sekuntia. Harjaa pyöritellään ensin 20 sekuntia otsalla, sitten 20 sekuntia nenän ja leuan alueella tehden kahdeksikko sekä lopuksi 10 sekuntia kummallakin poskella. Laite ilmoittaa värähtelyllään, kun on aika vaihtaa toiseen kohtaan. Noin viikon käytön jälkeen ihoni tuntui kiiltävämmältä, iho oli pintakuiva ja sain epäpuhtauksia. Tämä on kuitenkin normaalia ja osa ihon uudistumisprosessia. Jatkoin käyttöä ja ihoni ei ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa. Huomaan eron kasvoilla heti, jos jätän Clarisonicin pois."

+ 60 sekunnin ohjelma on helppo, eikä kasvojenpesusta tule koskaan lintsattua.

+ Eron ihon puhtaudessa ja kiinteydessä huomaa nopeasti

+ Iho on kiinteämpi, ihohuokoset selkeästi pienemmät ja sävy parempi. Minun on helpompi olla ilman meikkiä, kun käytän Clarisonicia.

- Lataus on välillä hankalaa. Kun akku loppuu, en koskaan muista laittaa konetta lataukseen. Laite saattaa jäädä käyttämättä joksikin aikaa. Teen tämän saman myös sähköhammasharjan kohdalla.

- Vaikka laite onkin hellävarainen, saattaa se olla liian raju, jos iho on ärtynyt esimerkiksi pakkasesta. Harjaa voi käyttää myös esimerkiksi vain iltaisin tai joka toinen päivä.

- Hinta (149 e)

 

Kuvat: Valmistajat

Katso myös:

7 kauneusniksiä, jotka kaikkien pitäisi tietää

Kiiltävätkö kasvosi? Tee nämä 7 asiaa

5 askelta täydellisen meikkivoiteen löytämiseen