Nettikauppajättiläisen, Zalandon kevään muotikampanja juhlii yksilöllisyyttä ja esittelee samalla 4 kevään tärkeintä trendiä: denimin, kukkaprintit, mokan ja armeijavaikutteet. Are You Ready -kampanjaan valitut mallit eivät ole vain kauniita kasvoja. He ovat persoonallisia ja tulkitsevat kevättrendejä kaikki omalla tavallaan. Yksi kampanjan kasvoista on 26-vuotias Arizona Muse, joka on tuttu Voguen kansikasvona, lukuisien huippumuotikampanjoiden keulakuvana ja Estée Lauderin Modern Muse -tuoksujen innoittajana. Cosmo tapasi huippumallin eilen Berliinissä, jossa juhlistettiin Zalandon kevätkampanjan julkistusta. Nimi on enne. Arizona inspiroi.

 

Arizona on monien huippusuunnittelijoiden ja muun muassa Anna Wintourin suosikki, jonka lookki perustuu pitkälti rennon kiharaan polkkatukkaan. Vasta kun mallikaunotar uskalsi leikata pitkät kiharat hiuksensa lyhyiksi, hänet todella huomattiin. Arizona haluttiin kaikkialle. Eikä ihme. Hän on samaan aikaan rokkaava, särmikäs ja todella cool, mutta myös kiltti, keijukaismainen ja hienostunut.

Cosmon muoti- ja kauneustoimittaja Emma tapasi Arizonan Berliinissä.

 

 

Moi Arizona! Millainen on oma tyylisi on?

Minulla ei oikeastaan ole tyyliä. Muutan tapaani pukeutua jatkuvasti. Joskus käytän pillifarkkuja ja t-paitaa, toisena päivänä puen mekon. Olen fiilispukeutuja, enkä suhtaudu asiaan ryppyotsaisesti, eikä kenenkään muunkaan pitäisi.

Tyypillisin asuni on mustat farkut tai nahkalegginsit. Tykkään myös bootcut-farkuista, jotka eivät ole liian tiukat. Rakastan värejä ja värikkäitä paitoja. Colleget ovat turvavaatteitani! En voisi elää ilman niitä.

Tykkään aina enemmän syksymallistoista, koska tummista sävyistä ja pehmeistä materiaaleista on helpompi löytää suosikkeja.

 Kun työskentelee muotimaailmassa tulee ehdottomasti tietoisemmaksi trendeistä. Tyylini on ehdottomasti kehittynyt urani aikana. Kun aloitin mallintyöt pukeuduin aina farkkuihin ja t-paitaan. Nykyisin saan koottua kasaan paljon paremman asukokonaisuuden, kun kymmenen vuotta sitten.

 

Mikä on suosikkitrendisi tänä keväänä?

Koska olen todella mukavuudenhaluinen fiilispukeutuja en pidä itseäni erityisen trendikkäänä. Valkoinen väri on iso juttu tänä keväänä. Aion käyttää todella paljon valkoista tänä keväänä. Rakastan valkoisia rentoja mekkoja ja valkoisia farkkuja. Vaikka bootcut onkin suosikki farkkumallini en vielä ole valmis leveisiin flare-lahkeisiin. Näiden kahden välillä on todellakin eroa. Pitsi on myös iso trendi! Ehkä siksi pukeuduin tänään tähän pitsimekkoon.

 

Mikä vaatekappale kaikkien tulisi hankkia tänä keväänä?

Jotakin valkoista!

 

Lue koko haastattelu huhtikuun Cosmosta!

 

 

 Kampanjavideolla nähdään Arizona Musen lisäksi Ola Rudnicka sekä lisäksi Sabrina Ioffreda, Jessie Li ja Christopher Folz. Are you ready -kampanja käynnistyy 15.3.

Kuvat: Gregory Harris/Zalando