Cosmopolitanin muoti- ja kauneustoimittaja Emma arvioi Coachellassa nähtyjen julkkisten festarilookit.

1. Kate Bosworth ja Michael Polish

"Kate Bosworth on tyyli-ikoni, jonka pukeutumista itsekin seuraan. Katella on pistämätön tyylitaju ja hän kokeilee rohkeasti uusia villejä tyylejä, mutta saa ne aina näyttämään hienostuneelta. Coachellaan Kate pukeutui päästä varpaisiin Carveniin. Tässä asussa ysäri-geisha kohtaa California-hippitytön. Kampaus, kengät ja kaulakoru tekevät tyylistä täyden kympin arvoiset. I like!"
2. Selena Comez ja Kylie Jenner

"Tämä tyylikaksikko edustaa klassisempaa Coachella-osastoa. Selenan pitsimekko on mieletön ja mukava vaihtoehto farkkushortseille. Huomaa myös bindi Selenan otsalla."

 

 

 

3. Vanessa Hudgens.

"Vanessa Hudgens niittaa festarityylin joka vuosi. Hippitunika, huopahattu ja nilkkurit...tarvitaanko muuta. Erityisen kivaa Vanessan tyylissä ovat nilkkakorut kenkien päälle. Kiva tapa tuunata Acnen Pistolit hippikesään!"

 

4. Huippumalli Chanel Iman.

"Chanel Iman mielestäni ehkä kuumimpia tyyppejä juuri nyt! Nainen sormusti räppäri ASAP Rockyn ja pari suunnittelee häitä. Ehkä kuumin pari Beyoncén ja Jay Z:n jälkeen. Chanelin tyylissä parasta ovat värikkäät hiukset yhdistettynä melko minimalistiseen desert-lookkiin. Huivi on sidottu ihanan boheemisti mustalaismaiseen tyyliin."

 

5. Paris ja Nicky Hilton.

"Kumma kyllä, tässä tyyli-battlessa kallistun kerrankin Parisin puoleen. Isosisko on kerrankin onnistunut välttymään pahimmilta ylilyönneiltä ja sinivalkoinen maksimekko on erityisen kiva. Valitettavasti laukkuvalinta ei mennyt tällä(kään) kertaa ihan nappiin."

 
6. Katy Perry

"Katyn festarityylissä on klassikkoaineksia, mutta jotenkin olemus ei nyt vakuuta. Plussaa farkkushortseista. ISO miinus pinkeistä ballerinoista. Sorry Katy!"

 
7. Fergie & CO.

"Fergien tyyli on ehtaa Coachellaa. Kultaista keskitietä kuljetaan. Tykkään hapsuliivistä ja valkoisista buutseista."

 

8. Hilary Duff ja hänen Miehensä Mike Comrie

"Myös Hilaryn asuvalinta edustaa tuttua ja turvallista Coachellaa. Kamelinruskea huopahattu näyttää erityisen freesiltä."

 

9. Jared Leto ja villit housut.

"Seeprahousut ja Vansit. Tykkään kovasti. Go Jared!"

10. Casey ja Audrina Patridge

"Caseyn asu on mieletön. Nyt ollaan asioiden ytimessä. Nahkashortsit, pohjepituiset nauhakengät ja hapsulaukku. Tämän asun olisi voinut nähdä Woodstockissa vuonna 1969! Tatuoinnit tekevät lookista uskottavan. Varmasti festarien uskottavimpia asuja tähän mennessä! Me likeyy!"

 

 

Kuvat: AllOverPress