Kesäkuussa kerroimme, että näyttelijä Mila Kunis, 32, on raskaana. Mila ja aviopuoliso Ashton Kutcher, 38, olivat puhuneet toisesta vauvasta avoimesti jo pidemmän aikaa – Mila paljasti Business Insiderin haastattelussa jo vuonna 2015, että kaksikko haaveilee saavansa lisää lapsia. Parilla on entuudestaan kaksivuotias Wyatt-niminen tytär.

Nyt Ashton on paljastanut julkisuudessa, että tuleva vauva on poika. Näyttelijä oli mainostamassa tuoretta Netflix-sarjaansa The Ranchia Today Showssa, kun puhe kääntyi lapsiin ja siihen, ettei pikku-Wyatt vielä ihan ymmärrä tulevansa siskoksi.

- Hän osoittelee Milan vatsaa ja hokee 'pikkuveli', Ashton naureskeli ohjelmassa. 

Mila ja Ashton tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 1998 The 70's Show -sarjan kuvauksissa. Sarjassa he esittivät teinirakastavaisia, mutta vakuuttivat pitkään olevansa tosielämässä vain hyviä ystäviä. Kun Ashton vuonna 2012 erosi silloisesta vaimostaan, näyttelijä Demi Mooresta, alkoivat huhut Milan ja Ashtonin suhteesta käydä kuumina. Pari meni naimisiin viime vuoden heinäkuussa.

Kuva: MVPhotos

Vihjailu Big Little Lies -sarjan toisesta kaudesta kaudesta jatkuu edelleen. HBO:n huikea minisarja käsitteli taidokkaasti vakavia aiheita, kuten parisuhdeväkivaltaa, koulukiusaamista ja masennusta.

Australialaiskirjailija Liane Moriartyn romaaniin perustuva Big Little Lies koukutti meidät viime talvena täydellisesti. Varakkaaseen kalifornialaiseen Montereyn pikkukaupunkiin sijoittuva HBO-sarja leikitteli samanlaisella kulissien hitaalla sortumisella kuin esimerkiksi The Affair ja Täydelliset naiset.

Koska sarjan ensimmäinen kausi oli kuitenkin vain seitsemän jakson pituinen, jäimme ahneuksissamme janoamaan lisää. Viime keväästä saakka onkin liikkunut erilaisia huhuja siitä, aikooko HBO jatkaa sarjaa toisella kaudella vai ei. Tähän asti olemme olleet epäluuloisia sarjan tulevaisuudesta, sillä myöskään romaanille, johon tarina perustuu, ei ole olemassa jatko-osaa.

Amerikkalaissivusto TVLine kuitenkin raportoi nyt, että jatkoa todellakin voisi olla valmisteilla keväälle 2018. HBO ei ole edelleenkään vahvistanut tietoa, mutta sarjan luoja ja käsikirjoittaja David Kelley on antanut uutta toivoa sarjan jatkumiselle.  

- Pallottelemme ideoita ja kokoamme porukkaa kasaan, Kelley kertoi TV-linelle.

- Kyse on lähinnä käytännön järjestelyistä. Olen optimistinen, koska kaikki haluavat tehdä sen. 

Myös kirjailija Liane Moriarty on kertonut julkisuudessa jo aiemmin olevansa avoin tarinan jatkamiselle. Samoin sarjassa nähty Nicole Kidman on kertonut olevansa mukana, kunhan tarina on "sen arvoinen". Okei, aika epämääräistä edelleen, mutta toivotaan parasta!

Big Little Lies -sarjan ensimmäisen kauden aikana hahmojen ulospäin mallikkailta vaikuttavista elämistä alkoi paljastua synkkiä salaisuuksia. Tarinan keskiössä oli (tietysti) mysteerinen murha, mutta sarja keskittyi ennen kaikkea syventymään kolmen, keskenään hyvin erilaiseen naispäähahmonsa ajatusmaailmoihin. 

Kidman teki vaikuttavan roolisuorituksen väkivaltaisessa avioliitossa elävänä Celeste-nimisenä vaimona ja äitinä. Hänen puolisoaan Perrya näytteli ruotsalaiskomistus Alexander Skarsgård. Lisäksi nimekkäässä näyttelijäjoukossa nähtiin muun muassa Reese Witherspoon, Zoë Kravitz ja Shailene Woodley.

P.S. Olemme edelleen koukussa sarjan soundtrackiin! Tsekkaa se täältä.

Kuva: HBO Nordic
Lähteet: Marie Claire

Katso myös:

Mitä Cheek aikoo tehdä seuraavaksi? Äänestä!

Cara Delevingnen dekkari ja asiaa masennuksesta – nämä neljä uutuuskirjaa kannattaa lukea nyt

Kaipaatko reseptejä pikkujouluihin? Nämä herkulliset biletarjottavat myös näyttävät ihanilta

 

Hello, Saku Salin!

Mikään ei lämmitä sydäntä yhtä paljon, kun kunnon pläjäys nostalgiaa! Hauskasta Ysärikirjasta löytyvät kaikki lapsuuden suosikkimme (esimerkiksi Aikakoneen C-kasetit, pitkät pipot ja Spice Girls -fanituotteet) sekä kiinnostavaa faktaa niin vuosikymmenen populaarikulttuurista, muodista, politiikasta kuin urheilustakin.

Essi Huuhka ja Aino Tormulainen: Ysärikirja (Atena), 33 e.


"Ei tämä tartu"

Toimittaja Anni Saastamoinen kertoo esikoiskirjassaan omasta masennuksestaan suoraan ja räväkästi. Vaikka aihe on vakava, kieli on virkistävää: englanninkieliset sanat, caps lockit ja kirosanat löytävät juuri oikeat kohdat kuvaamaan masentuneen fiiliksiä. Mistä masennus tuli ja miksi? Miltä se tuntuu ja miksi ei tunnu miltään? Kirja tarjoaa ennen kaikkea vertaistukea, mutta se auttaa myös läheisiä ymmärtämään.

Anni Saastamoinen: Depressiopäiväkirjat (Kosmos), 21,90 e.


Anni Saastamoinen: Depressiopäiväkirjat (Kosmos), 21,90 e.

Evoluution seuraava taso

Homo Deus ei ole ehkä mitään kevyttä iltaluettavaa, mutta sitä onkin hyvä ahmia pienissä erissä, faktoihin uppoutuen. Historiantutkija Yuval Noah Harari pohtii tulevaisuuttamme: miten voimme suojella planeettaamme omalta tuhovoimaltamme, mitä tapahtuu demokratialle ja mitä ihmiskunta tavoittelee itselleen seuraavaksi?

Yuval Noah Harari: Homo Deus – Huomisen lyhyt historia (Bazar), 26,90 e.


Cara the Superwoman

Tässä kirjauutuus sinulle, joka koukutuit tv-sarjasta Kolmetoista syytä. Ex-malli, näyttelijä Cara Delevingne on hypännyt myös kirjailijaksi, ja hänen esikoisteoksensa on jännäri Mirror Mirror. Kirjassa seurataan neljää 16-vuotiasta ystävystä, jotka kamppailevat nuoruuden kriisien kanssa. Heitä yhdistää musiikki ja yhteinen bändi Mirror mirror. Mutta sitten yhtäkkiä – yllätys yllätys – jotain odottamatonta tapahtuu. Kirja on saanut jo nyt huippuarvostelut!

Cara Delevingne & Rowan Coleman – Mirror Mirror, 13,60 e.


Kuvat: MVPhotos, valmistajat

Katso myös:

Kaipaatko reseptejä pikkujouluihin? Nämä herkulliset biletarjottavat myös näyttävät ihanilta

Mitä Cheek aikoo tehdä seuraavaksi? Äänestä!

Kuukauden horoskooppi: Skorpioni