Cosmopolitanin bloggaajajoukko vahvistuu ensi viikolla, kun yksi Suomen suosituimmista bloggaajista, P.S. I love fashion -blogin Linda Juhola siirtyy Indiedays-blogiportaalista Cosmopolitanin nettisivuille 19. tammikuuta.

23-vuotias Linda on pitänyt blogiaan vuodesta 2008. Tukholmassa nykyisin asuva ja opiskeleva Linda ollut jo vuosia yksi Suomen pidetyimmistä tyyli- ja lifestylebloggaajista.
– Olen superinnoissani muutosta. Tuntui mahtavalta, kun Cosmosta otettiin yhteyttä ja kerrottiin tästä mahdollisuudesta. Olen haaveillut bloggaamisesta lehden saitilla, ja kun vielä lehti oli Cosmo, en voinut kieltäytyä. Olen lukenut Cosmoa iät ja ajat, joten on mahtavaa olla nyt osana kansainvälistä lehtibrändiä, kertoo Linda.

Päätoimittaja Miina Lange on innoissaan Lindan siirtymisestä Cosmoon.
– Olen iloinen ja ylpeä, että Linda liittyy Cosmon ammattitaitoiseen tekijäkaartiin. Linda on täydellinen cosmonainen. Hän on saavuttanut jo paljon, mutta tekee silti töitä kurottaakseen entistä korkeammalle. Eikä hän unohda pitää hauskaa, toteaa Miina.

Lindan blogi on tunnettu paitsi tyylikkäistä asukuvistaan, myös siitä, että Linda on käsitellyt blogissaan avoimesti muun muassa ulkonäköpaineisiin ja itsetuntoon liittyviä ongelmiaan.
– Cosmo ja blogini ovat unelmapari: molemmissa käsitellään monipuolisesti eri aiheita. Blogini linja säilyy samana myös Cosmon saitilla. Jatkan höpöttelyjäni omana itsenäni entiseen malliin, Linda toteaa.

Cosmossa Linda nähdään paitsi blogissaan myös lehden sivuilla. Helmikuun numerossa Linda esittelee suosikkinsa kevään mallistoista upeissa Tukholmassa otetuissa muotikuvissa.
– Cosmon kautta blogilleni avautuu paljon uusia mahdollisuuksia. Kaikkea jännää on tiedossa. Saa nähdä, mitä tämä cosmogirl ja Cosmo keksivät yhdessä!

Lindaa voi seurata blogin (osoite 19.1. alkaen cosmopolitan.fi/psilovefashion) lisäksi myös Instagramissa ja Facebookissa.
– Ihanat lukijani ovat piristäneet päivääni lukemattomia kertoja ja tuoneet merkityksen bloggaamiselleni. On jännittävää lähteä vanhojen lukijoiden kanssa uusiin seikkailuihin. Toivotan myös uudet lukijat tervetulleeksi blogiini. Nähdään Cosmon sivulla!

Kurkkaa Lindan vanhaan blogiin jo nyt!