Meikkitaiteilija Kata Niemi kertoo niksit, joilla sinäkin saat yhtä draamaattisen juhlameikin.

Valitse oikeat luomivärisävyt

Khaijan meikissä haluttiin korostaa hänen kauniita kylmänsävyisiä silmiään, joten luomiväriksi valittiin violetin eri sävyt. Liikkuvalle luomelle levitettiin IsaDoran 37 Chrystal Mauve -paletin vaaleinta sävyä. Luomivakoon ja ulkonurkkiin levitettiin paletin tumminta violetin sävyä.

Avarra katsetta rajauksella

Piirrä rajaus vain ripsentyveen ja jätä silmien sisänurkat rajaamatta. Ilme pysyy siten valoisana ja avarana. Terävöitä katse levittämällä alaluomelle tummanviolettia luomiväriä ja rajaa silmät kajaalilla luomen sisäpuolelta.

Luo kuulas meikkipohja

Valokynä oli tärkeässä roolissa Khaijan meikissä, sillä lopputuloksesta haluttiin kuulas ja hohtava. Valaise katse levittämällä valokynää silmien sisänurkkiin. Kikka tehostaa myös luomivärien tehoa. Levitä valokynää myös silmien alle, jotta valo heijastuu kauniisti koko silmälle. Sipaise valokynää lopuksi huulten amorinkaareen.

Korosta kasvojen muotoa varjostuksella

Viimeistele lopputulos kevyellä aurinkopuuterilla: sipaise sitä poskiluun alle, leukaperiin ja ohimoille. Aurinkopuuteri muotoilee ja elävöittää kasvoja. Levitä lopuksi huulille kevyttä, persikkaan taittavaa kiiltoa. Lopputulos on sopusointunen, kun valitut meikkisävyt tukevat toisiaan eivätkä riitele keskenään.