Viikon suurimman äänisaalin vei Asking for trouble -blogin Pinja. Onnea!

Miltä tuntuu voittaa viikon tykätyimmän titteli Cosmon Tähtibloggaaja-kisassa?

 

Ihanalta. Kisassa on mukana paljon todella hyviä ja suosittuja blogeja, joten yllätyin hieman. Tosin olen nähnyt voitosta kerran untakin. Kiitos hirmuisen paljon kaikille tykkääjille. 

Miksi osallistuit kisaan? 

 

Tuttuni linkkasi kisan Facebookissa. Ajattelin, että olisi ihanaa päästä Cosmon Tähtibloggaajaksi ja kirjoittaa paikassa, jossa ihmiset ihan oikeasti lukisivat juttujani. Vaatteet, kauneudenhoito, kirjoittaminen ja muut höpöhöpö-jutut ovat lähellä sydäntäni, ja Cosmo on näiden kaikkien mekka.

Kuinka pitkään olet blogannut?

 

Perustin Asking for troublen noin puoli vuotta sitten. Harkitsin oman blogin perustamista useimman vuoden, kunnes sitten äitini kehotti, että minun pitäisi kirjoittaa juttuni ylös, jotta muistaisin ne. Ensin ajatus tuntui jotenkin itsekeskeiseltä ja hölmöltä, mutta toisaalta kirjoittaminen tuntui luonnolliselta. Olen ihan rakastunut harrastukseeni.

Miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen?

 

Liian vähän: viidestä minuutista kahteen tuntiin per päivä. Meillä on Ilves-teatterilla tänään ensi-iltaesitys, joka on vienyt viime kuukausina lähes kaiken vapaa-aikani. Sen lisäksi aikaa pitäisi riittää vielä koululle, töille, poikaystävälle, ystäville ja vaikka mille muulle! Yritän kuitenkin löytää aikaa myös blogille, ja siksi kirjoitan nykyään useimmiten öisin. Onneksi kiire helpottaa, kun esitykset alkavat. Sitten lupaan olla taas ahkera bloggaaja!

Mitä blogeja seuraat?

 

Olen maailman onnettomin blogien seuraaja. Luen pääasiassa ystävieni blogeja ja olen hävettävän pihalla muusta blogimaailmasta. Vakkarit, jotka käyn katsomassa aina ovat Jannan ja Julian blogit sekä aivan hulvaton Maailman paskin ruokablogi

Mitä haaveita sinulla on blogiisi liittyen?

 

Rakastan kirjoittamista ja haluaisin kehittyä siinä. Jonain päivänä haluaisin kirjoittaa työkseni. Haaveilen myös kunnollisesta kamerasta, jolla voisin ottaa hienoja kuvia. Joulupukille tiedoksi: olen ollut hyvin kiltti! Toivon myös, että lukijani olisivat jatkossakin yhtä kultaisia ja ihania kuin nyt!

Pinja saa palkinnoksi Tommy Hilfigerin kevätmalliston nahkavyön, jonka arvo on 65 euroa. Paljon onnea, Pinja!