Tällä viikolla eniten ääniä sai Nette. Onnittelut!

Miltä tuntuu voittaa viikon tykätyimmän titteli Cosmon Tähtibloggaaja-kisassa? 

Aivan mahtavalta, en olisi ikinä uskonut, että voitan!

Miksi osallistuit kisaan? 

Ystäväni suositteli minulle kilpailuun osallistumista. Halusin selvittää, olisiko blogillani oikeasti mahdollisuuksia tässä kisassa.

Kuinka pitkään olet blogannut?

 

Noin vuoden ajan.

Miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen?

 

Kirjoitan aina, kun on jotain asiaa. Postaan heti, kun mieleeni juolahtaa jotakin kivaa, mistä kertoa.

Mitä blogeja seuraat?

 

Seuraan vain kahden läheisen ystäväni yksityisiä blogeja.

Mitä haaveita sinulla on blogiisi liittyen?

Haluan pitää blogin samanlaisena kuin nytkin ja säilyttää lukijoideni mielenkiinnon. Toivon, etten koskaan saavuta elämässäni mitään niin suurta, että unohtaisin blogini kirjoittamisen.

 

 

 


 

Nette saa palkinnoksi Biozell Professional -sarjan hiustenhoitopaketin, joka sisältää shampoon ja hoitoaineen värjätyille hiuksille, arganöljyeliksiirin, kuivashampoon, hiuskiinteen (300 ml) ja hiuspuuterin (80 ml). Shampoo ja hoitoaine pitävät hiusten värin kirkkaana. Arganöljyeliksiiri taas hoitaa latvoja ja antaa hiuksille kiiltoa. Kuivashampoo ja hiuspuuteri antavat nostetta, ja tekevät hiuksista helposti muotoiltavat. Palkinnon arvo on 38 euroa.

 

 

Viikon tykätyimmän blogin lisäksi Cosmopolitanin toimitus valitsee kerran kuussa kisaan ilmoittautuneista yhden bloggaajan, joka pääsee bloggaamaan kuukauden ajaksi Cosmon nettisivuille. Etsimme blogeja, joissa on asennetta, huumoria, positiivisuutta ja joista näkyy intohimo bloggaamiseen. Kuukauden tähtibloggaaja kutsutaan viettämään päivää Cosmon toimituksessa. Hän pääsee malliksi kuvauksiimme ja saa Cubuksen 500 euron vaatelahjakortin sekä kosmetiikkapalkintoja.

 

Tutustu kaikkiiin Tähtibloggaaja-ehdokkaisiin >>>

 

Jos et ole vielä ilmoittanut blogiasi mukaan kilpailuun, voit tehdä sen täällä >>>>