Tähtibloggaajakilpailussa voi edelleen äänestää suosikkiblogiaan. Palkitsemme tykätyimmän blogin joka viikko upealla tuotepalkinnolla.

Miltä tuntuu voittaa viikon tykätyimmän titteli Cosmon Tähtibloggaaja-kisassa?

 

Hymyilyttää ainakin ihan kauheasti! Ihan huippu juttu!

Miksi osallistuit kisaan? 

 

Joku lukijoistani vinkkasi kilpailusta blogini kommenttiboksissa. En miettinyt hetkeäkään, vaan kävin ilmoittatumassa kisaan heti.

Kuinka pitkään olet blogannut?

 

Olen blogannut noin kolme ja puoli vuotta, välillä aktiivisemmin ja toisinaan vähän vähemmän.

Miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen?

 

Olen aina menossa, joten bloggaamiselle ei ole jäänyt niin paljon aikaan. Pyrin kuitenkin postaamaan vähintään kerran viikossa.

Mitä haaveita sinulla on blogiisi liittyen?

Haluan tuoda blogissani esille omia ajatuksiani ja tekemisiäni ja luoda positiivista fiilistä!

Mitä blogeja seuraat?

 

Seuraan blogeja laidasta laitaan. Lukulistani on pitkä, mutta eniten pidän lifestyleblogeista.

 

Natalia saa palkinnoksi Biozell Professional -sarjan hiustenhoitopaketin, joka sisältää shampoon ja hoitoaineen värjätyille hiuksille, arganöljyeliksiirin, kuivashampoon, hiuskiinteen (300 ml) ja hiuspuuterin (80 ml). Shampoo ja hoitoaine pitävät hiusten värin kirkkaana. Arganöljyeliksiiri taas hoitaa latvoja ja antaa hiuksille kiiltoa. Kuivashampoo ja hiuspuuteri antavat nostetta, ja tekevät hiuksista helposti muotoiltavat. Palkinnon arvo on 38 euroa.

 

 

Viikon tykätyimmän blogin lisäksi Cosmopolitanin toimitus valitsee kerran kuussa kisaan ilmoittautuneista yhden bloggaajan, joka pääsee bloggaamaan kuukauden ajaksi Cosmon nettisivuille. Etsimme blogeja, joissa on asennetta, huumoria, positiivisuutta ja joista näkyy intohimo bloggaamiseen. Kuukauden tähtibloggaaja kutsutaan viettämään päivää Cosmon toimituksessa. Hän pääsee malliksi kuvauksiimme ja saa Cubuksen 500 euron vaatelahjakortin sekä kosmetiikkapalkintoja.

 

Tutustu kaikkiiin Tähtibloggaaja-ehdokkaisiin >>>

 

Jos et ole vielä ilmoittanut blogiasi mukaan kilpailuun, voit tehdä sen täällä >>>>