Toiveissa tuuheat lainekiharat? Meikkitaitelija Kata Niemi opastaa, miten Khaijan lainekampaus syntyi Cosmon Tähtibloggaaja-kuvauksissa.

Kihartamisessa on tärkeintä hyvät pohjustusaineet ja oikeat työvälineet. Harjoitus tekee mestarin, joten älä hermostu, jos kihartimen käyttäminen tuntuu aluksi kömpelöltä. Sorminäppäryytesi kehittyy kyllä. Khaijan hiuksissa käytettiin Revolv'itin piippausrautaa, jonka paksuus on 26 mm. Mitä paksumpi kiharrin, sitä loivempi kihara.

tee näin:

1. Suihkuta kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin runsaasti lämpösuojaa. L'oréal Tec Pli -kampaussuihke antaa hiuksille karheaa rakennetta, jolloin kihara kestää paremmin. Liukkaat hiukset suoristuvat helposti. 

2. Jaa hiukset kolmeen osioon: päälaelle sekä molemmille sivuille. Kiinnitä sivuosiot klipseillä ja aloita kihartaminen päälaelta. Kiharra noin parin sormen paksuinen hiusosio kerrallaan. 

3. Rullaa kiharrettu osio ja kiinnitä kerä klipsillä. Kiharasta tulee kestävämpi ja tiukempi, kun se jäähtyy rullattuna.

4. Jätä etuhiuksien tyvi kihartamatta. Hiukset laskeutuvat kauniisti, kun aloitat piippauksen pituuksien puolesta välistä. Kieputa osiot piipparin ympärille siten, että ne kääntyvät kasvoista pois päin. 

 

5. Avaa jäähtyneet hiukset ja suihkuta niihin kevyttä hiuslakkaa, joka kestää harjauksen. Kokeile vaikka L'oréal Elnett -hiuslakkaa, joka on edullinen mutta kestävä lakka.

6.  Harjaa hiukset kauttaaltaan ja viimeistele vielä lakkakerroksella. Lisätuuheutta saat tupeeraamalla hiukset tyvestä. Jos kiharat ovat liian säkkärät, voit loiventaa niitä suoristusraudalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, hiukset suoristuvat hieman myös harjatessa. Kiiltosuihke viimeistelee glamourlookin!