Heidin inspiroivaa muotiblogia voi lukea Cosmon sivuilla helmikuussa.

Cosmon Tähtibloggaaja-kilpailu on hyvässä vauhdissa. Helmikuun numeron ilmestymispäivänä 23.1. aloittaa jo kolmas tähtibloggaaja. Hän on Searching for the Little Black Dress -blogin ihana tyylinero Heidi. Cosmon raati ihastui Heidin kauniisiin asukuviin ja naiselliseen tyyliin, jota hän maustaa trendikkäin yksityiskohdin. Muotiblogista voi myös lukea hyviä shoppailuvinkkejä ja ohjeita siitä, miten trendejä voi yhdistellä omaan vaatekaappiin sopiviksi.

Tutustu Heidiin jo etukäteen ja lue haastattelu alta!

Miltä tuntui voittaa Cosmon tähtibloggaajakilpailussa?

Voitto tuli täysin yllätyksenä! En uskonut, että blogini voisi voittaa.

Miksi ilmoittauduit kisaan?

Eräs blogini lukija kehotti minua osallistumaan kilpailuun. Epäroin aluksi, sillä en ollut varma, oliko blogini sellainen, mitä Cosmoon haettiin. Onneksi kuitenkin ilmottauduin!

Mitä odotat bloggailulta Cosmossa?

Odotan, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja luomaan kontakteja. Jännittävää nähdä, mitä yhteistyö tuo tullessaan. Aion ottaa kokemuksesta kaiken irti.

Mitä lupaat lukijoillesi?

Lupaan jatkaa samaan malliin kuin ennenkin: näyttää asukuvia ja -kokonaisuuksia, joiden toivon inspiroivan. Tulen panostamaan asukuvien kuvauspaikkoihin vielä enemmän, koska haluan, että lukijat pääsevät nauttimaan todellisesta silmänruoasta!