Tutustu tammikuun Tähtibloggaajaan, Jo's Secret -blogin inspiroivaan Johannaan.

Kerro itsestäsi.

Olen muotiin ja bloggaamiseen hurahtanut 19-vuotias Johanna Turpeinen. Kirjoitan Jo’s Secret -lifestyleblogia. Aloitan tammikuussa liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa Vantaalla. Intohimoihini kuuluvat valokuvaus, matkustelu, hyvä ruoka ja liikunta.

Milloin ja miksi perustit blogin?

Aloin blogata helmikuussa 2012. Olin lukenut muiden blogeja pitkään ja haaveilin omasta. Halusin kokeilla, onko bloggaaminen yhtä hauskaa kuin miltä näyttää. Olihan se: hurahdin hommaan välittömästi.

Mistä kirjoitat blogissasi?

Kirjoitan minua kiinnostavista asioista, kuten muodista, kauneudesta, ruuasta ja liikunnasta. Postaan niin asukuvia kuin kirjoituksia tavallisesta arjestani.

Mitä blogeja seuraat?

Suosikkejani ovat Kenzas, Andreas Wijk, Lisaplace, 365 days ja Vivaluxury. Seuraan myös jonkin verran suomalaisia ja muutamien tuttujeni blogeja.

Miten pukeudut ja kenen tyyliä ihailet?

Tyylini on hillitty ja naisellinen. Seuraan muotia ja saatan tarttua uusimpiin villityksiin mutten pukeutuisi johonkin vaatteeseen vain siksi, että se on muotia. Rakastan mustan ja kullan yhdistelmää. Pukeudun usein bleisereihin ja kauluspaitoihin, ja jalassani on yleensä korkokengät. Ihailen Kenza Zouitenin ja Lauren Conradin tyyliä.

Johanna aloittaa Cosmon Tähtibloggaajana 27.12.2012.