Mukaan tarttui kasa kivoja juttuja, kun kävin tiistaina pyörähtämässä Cubuksella.

Takki & Hame & Teeppari & Neule (piilossa) - Cubus / Hanskat & Koru - H&M / Laukku - Furla / Kengät - Dinsko

Kävin tiistaina pyörimässä Helsingissä ja moikkailemassa Cosmoporukkaa. Päivästä on tulossa vielä ihan omaa postausta myöhemmin, kun saan kuvia käsiteltyä. Ihan huippua oli nimittäin! Pakkohan sitä oli Helsingissä ollessaan suunnata myös Cubukselle katsomaan, mitä uutta heidän valikoimiinsa oli ilmaantunut sitten viimekäyntini. Taisin hieman innostua kaupassa, sillä mukaan lähti vaatetta kokonaisen asun verran. Nyt mun sydäntäni lähellä on mustavalkoisuus ja printit pukeutumisessa ja se todentotta näkyykin näissä ostoksissa.

Kotiutin asussa esiintyvän mustan tekonahkaisen kellohameen. Tuollaista olin jo ihaillutkin pidempään ja viimeistään täällä Cosmon sivuilla pyörinyt Kim Kardashian -kollaasi sai minut vakuuttuneeksi, että kaappini kyseistä vaatekappaletta kipeästi kaipailee. Voisin nähdä kyseisen päälläni myös esimerkiksi rennon collegepaidan kaverina. Myös takki on todella rakkautta tekonahkayksityiskohtineen.

Mitäs tykkäilette mun Cubuksen uutukaisista ja tästä asusta, jonka niistä sain koottua? Meitsi on ainakin ihan rakastunut. Ja voi kuinka ihanaa saada vaatekaappiinsa vaihtis sille mustalle villakangastakille!

Nyt toivottelen teille oikein hyvät yöt! Mulla alkoi tänään kauan odotettu joululoma ja huomenna olisikin suuntana kotikoti! Jes!