Tänään päälle eksyi karvatakki ja Cubuksen lempparit housut, kun suuntasimme sushille tyttöjen kanssa.

Mietiskelin tässä juttuja, jotka tekevät mut iloiseksi juuri nyt. Toivottavasti ei ole liian ihkutuspostaus, mutta mun masistelufiilikset jäi onneksi maanantaille, niin näillä nyt mennään!

Mut tekee iloiseksi, että mun hyvä ystäväni asuu vain hissimatkan päässä ja meillä on ihan parhaita juttuja. Ainakin omasta mielestämme. Jos on kekkulifiilis, sekin muuttuu iloksi kun voi maha kippurassa yhdessä naureskella maailman hölmöimmille jutuille. 

Mut tekee iloiseksi, että mulla on kuntosali tossa ehkä kymmenen askeleen päässä kotiovelta. Nyt on tullut ihan hullu tauko salihommiin, mutta onneksi inspis on kuin taikaiskusta tullut takaisin. Ihana fiilis huomata, että muistaa vielä paljon juttuja eikä ole ihan täydellisen hukassa kaikkien liikkeiden ja laitteiden kanssa ja pystyy jeesimään kaveriakin. 

Karvatakki - VILA (Nelly.com) / Housut - Cubus / Paita & Koru - H&M / Laukku - Furla / Sappaat - Second hand

Mut tekee iloiseksi, että meidät on kutsuttu torstaina jouluruokakinkereihin. Pojjaat kokkailee populalle kinkkua ja muita perinteisiä jouluruokia. Mä vien mun kuusenkin mestoille ja kaikkea. Tulee varmasti ihan mielettömän hauska ilta (5/5). 

Mut tekee iloiseksi, että löysin vihdoin kauan etsimäni blingblinghamosen. Se on aivan täydellinen meneillään olevaan pikkujoulukauteen ja viikonloppuna koittavaan blogityttöjen illanviettoon. Pääsen nimittäin tutustumaan pariin uuteen kolleegaani täällä kotoisissa Jyväskylän maisemissa. Myös ton tulevan miitin kelailu tekee mut todella iloiseksi. 

Mut tekee iloiseksi, että sain vihdoin ladattua GIMPin koneelleni (heippahei elämä!). Ja vieläkin iloisemmaksi mut tekee, että mulla on paras sisko, joka on puhelinsoiton päässä neuvomassa mua kaikissa jutuissa siihen liittyen!

Mut tekee iloiseksi nuo ihanat Cubuksen viininpunaiset vahapintaiset housut. Ne istuvat päällä ihan mielettömän hyvin. Lisäksi tykkäilen mielettömän kovaa noista vetskariyksityiskohdista, joita löytyy siis noiden etutaskujen lisäksi myös lahkeista. 

Myös tänpäiväinen sushilounastus tyttöjen kanssa teki mut hyvin iloiseksi. Sovimme treffit Muang Thain kohtuuhintaiseen buffettiin, jossa juorusimme ja nauroimme monta tuntia. Ihanaa, että Annikin kerkesi mukaan kandikiireiltään! Oon kyllä niin ylpeä susta muru, hyvin se menee ! 

Kyllähän sitä shaibaakin tietty aina löytyy, mutta elämä näyttää huomattavasti kivemmalta kun miettii niitä positiivisia puolia, eikös vaan (; Haluisin kysyä vielä sulta siellä ruudun takana, mikä tekee juuri sut iloiseksi nyt?