Ennen tähtibloggaajakuukauttani pääsin keimailemaan Sakari Majantien kameran eteen Cubuksen upeissa vaatteissa.

Ennen Tähtibloggaajakuukauteni alkua pääsin tutustumaan Cosmopolitanin toimitukseen ja viettämään tuon upean porukan kanssa päivää. Päivä huipentui kuvauksiin, jossa pääsin leikkimään Sakari Majantien mallia. Ennenkuin kiisimme studiolle, kävimme etsiskelemässä Cubukselta kuvausvaatteita. Forumin liikkeessä minut valtasi mieletön valinnanvaikeus, kun rekeillä roikkui toinen toistaan upeampaa vaatetta.

Nykyään kun kiertelen kaupoilla, mietin kuinka vaatteita saisi toimimaan erilaisissa asuissa. Tuolla hetken shoppailtuamme, meillä taisi olla koossa kutakuinkin neljä eri asua. Kyseinen vaatemerkki oli minulle ennen tätä kuukautta käytännössä tuntematon, mutta heidän liikkeestään tulee jatkossa kiinteä osa shoppailukierrostani.

Cubukselta lähdettyämme nappasimme mukaamme salaatit ja lähdimme suunnistamaan studiolle, jossa meitä jo odotettiinkin. Pistelin ruokaa naamariin, kun mulle taiteiltiin hiuksia ja meikkiä. Kieltämättä tulee olo kuin prinsessalla, kun siinä jonkun toisen ehostuksessa sulle kannetaan kahvit ja kumppanit nautittavaksi. Aikamoista luksusta.

Meikkitaiteilija Kata Niemi taikoi mulle upeat kiharat, jotka kestivät vaikka minkälaiset tuulikoneet ja hiusten heiluttelut (kunpa osaisi itsekin taikoa moiset!). Hän teki minulle myös smokey eye -meikin Isadoran ihanilla tuotteilla (lookin tutorial löytyy täältä).

Mä olen jonkinverran mallinhommia tehnyt muutama vuosi (ja kröhöm kilo) takaperin. Noista ajoista muistan, että kameran edessä aina pikkuisen jännitti. Saken kuvattavana Cosmon porukan vielä vierellä kannustaessa ja nauraessa oli kameran edessä yllättävän rentoa ja helppoa keikistellä. Hymy oli herkässä ja melkein sitä naurua piti monessa kohtaa yrittää hillitä. Siis mielettömän hauskaa oli! Saattaahan tolla iän tuomalla itsevarmuudellakin toki olla myös pikkuisen tekemistä asian kanssa. 

Tällaisia kuvia saimme aikaan kolmesta eri asukokonaisuudesta. Kaikki vaatekappaleet ovat Cubukselta ja useat noista roikkuvatkin mun vaatekaapissani ja ovat muodostuneet asujeni vakiokomponenteiksi. Tuo kimallejakku saa minkä tahansa asun näyttämään juhlavalta ja burgundyt vahapintaiset housut taas saavat jalat näyttämään mielettömän upeilta. Ne ovat ehkä kaikkein lemppareimmat vaatekappaleet tuolta Cubuksen reissulta.

Haluan vielä kiittää upeasta kokemuksesta ja päivästä kaikkia mukanaolleita! Erityiskiitokset kilpailun sponsoreille Cubukselle ja Isadoralle, Cosmon mahtavalle porukalle, Sakari Majantielle, sekä meikkitaiteilija Kata Niemelle! Oli ihan huikeaa!

Jos haluat voittaa itsellesi Isadoran upean yllärimeikkipaketin, käy kertomassa tähän postaukseen mieleenpainuvin uudenvuoden muistosi! Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään tarinasi perään!