En saa käyttää viikkoon silmämeikkiä, joten kaivoin punat laukkuni pohjalta. Tämä Sensain koralliin taittava punainen on täydellisen kevyt meikittömän ihon pariksi.

Mutta sitten asiaan. Lupasin eilen kertoa uusista kengistäni. Aamulla kuitenkin totesin, että niillä on vaikea kävellä ja sujautin sittenkin sandaalit jalkaani. Aamutohinassa en muistanut ottaa kengistä kuvaa, joten tässä Asos-verkkokaupan miniversio:

Note to self:

YKSI. Älä osta kenkiä netistä, ellet ole sovittanut niitä aiemmin kaupassa.

KAKSI. Älä osta kenkiä vain niiden edullisuuden vuoksi. Luultavasti ne ovat edulliset, koska ne hiertävät, eivät ole mukavat jalassa ja niillä on vaikea kävellä.

KOLME. Tällä kertaa todella noudata näitä ohjeita, jotka olet kertonut itsellesi kymmeniä kertoja aiemmin.

Okei, ehkä opin kävelemään näillä tennareilla. Kun nauhat sitoo tarpeeksi tiukalle, kengät eivät hölsky jalassa ja siksi aiheuta kaatumiseen johtavia vaaratilanteita. Mutta silloin on pakko laittaa paksut sukat jalkaan, jotta nilkan takaosan iho ei hierry rikki. Eivätkä sukat puolestaan sovi tyyliin, joka minulla oli mielessäni.

Oh well. Tekevälle sattuu ja niin edelleen. Mitkä ovat sinun pahimmat shoppailumokasi?

Emmi-Liia

PS. Kävelin tämän pikkupuodin ohi. Saakohan sieltä eilisiä oloasujani?

HuggyHare

Ripsariton viikko = huulipunaviikko + kenkämoka

Minulla oli joskus tuollaiset paksupohjaiset tennarit (halpismalli ostettu Viipurista hetken huumassa, kun olivat niin halvat :D) ja niillä tosiaan oli todella surkea kävellä. Painavat pohjat vaatisivat parikseen vähän ryhdikkäämmän kengän, eikä ohutta kangasta, jolloin kengät roikkuvat jalassa. Onnea noilla kävelemiseen ja/tai siihen opetteluun.
Lue kommentti