"Yksikään vaate ei ole liian erikoinen."

Teen saman lupauksen kerran puolessa vuodessa: aion ostaa tästä lähin vain show stopper -vaatteita.

Sellaisia, kuten kuvan paljettitoppi ja pitsisortsit. Sillä pahinta on lähteä ovesta vaatteissa, joissa tuntee olevansa tylsä.

Valitettavasti unohdan lupaukseni lähes joka kerta, kun olen vaatekaupassa. Ostan trikooretkun, jota muut käyttävät aluspaitana ja kadun ostostani seuraavan bileillan tullen. En jostain syystä muista panostaa yläosiin. Sen sijaan kaapistani löytyy tusina takkeja, kenkiä, farkkuja ja hameita. Mutta ne paidat...

Siksi olin muutama päivä sitten jälleen pulassa. Olin lähdössä ulos, eikä minulla ollut mukana kuin niitä trikooretkuja. Onnekseni ystäväni Kirsikka uskaltaa räväyttää vaatevalinnoillaan. Sain lainata häneltä Topshopin paitaa. Zaran sortsit olin ymmärtänyt hankkia itse edellisenä päivänä.

Parhaat asut syntyvät, kun yhdistää holtittomasti eri printtejä, kuoseja, materiaaleja ja värejä. Usein myös ne vaatteet ovat hienoimpia, joista joku sanoo "onpa karsea".

Mitä tästä kaikesta siis opimme? Kannattaa hurahtaa hulluihinkin ostoksiin ja alkaa seurata muistiinpanojani muodista, kauneudesta, kesästä ja kengistä. Muista, että minut löytää myös Twitteristä: @Cosmo_EmmiLiia

Terveisin hulluissa koroissa töihin tullut Emmi-Liia

Ps. Kuva on otettu muutama päivä sitten Barcelonassa, jossa olin työmatkan maustamalla lomalla. Jutun voit lukea heinäkuun Cosmosta. Paljastan sen verran, että mukanani oli 13 naista, yli 50 paria kenkiä sekä kaksi komeaa kuvaajaa, joista kuulette varmasti lisää myöhemmin.

Takki H&M
Paita Topshop
Laukku kirppislöytö
Sortsit Zara
Kengät Vagabond