"Vaikka meikkipussissasi olisi kymmenittäin purnukoita ja tuubeja, muutamat ovat aina ylitse muiden. Näitä tuotteita minä kannan mukanani päivittäin laukun pohjalla."

Cosmojen kauneustoimittajia ympäri maailmaa pyydettiin listaamaan vuoden 2012 kosmetiikkasuosikkinsa. Se oli helppo valinta. Olen aivan koukussa Diorin Rosy Glow 001 Petal -poskipunaan. Siitä tuli Bacelonan matkalla hetkessä myös ystävieni suosikki. Poskipuna antaa raikkaan ja luonnollisen sävyn aivan kuin olisit ollut juuri reippaalla kävelylenkillä...tai pussaillut koko illan.

Toinen uusi ehdoton suosikkini on Make Up For Everin Face & Body Liquid Make Up -meikkigeeli, joka on vedenkestävä. Koostumus on ihanan ohut mutta peittävä ja 80 % vettä sisältävä voide levittyy ja imeytyy hetkessä. Suosittelen kuumiin kesäiltoihin!

Kolmas luottotuotteeni tällä hetkellä on Lancômen Hypnôse Doll Eyes Waterproof -ripsiväri.

Minulla on ollut kauneusongelma jo muutaman kuukauden: kaikki ripsivärit leviävät silmieni alle. Mistä lie johtuu, että silmänympärysihoni ravoittuu nyt todella paljon. Olen siis joutunut siirtymään vedenkestävään ripsariin. Tämä maskara pidentää ja tuuheuttaa, mutta ei tee klimppejä.

Terkuin Emmi-Liia, joka tarkkailee jatkuvasti peilistä silmänalusiaan ripsarisutun pelossa