Viime perjantaina Beyoncén Instagram-tilille ilmestyi video, jonka alla luki: ”Surprise!” Video paljasti, että Beyoncé oli tehnyt kaikessa hiljaisuudessa kokoelman uusia biisejä ja videoita. Ja me kun olimme luulleet, että hän oli tänä vuonna ”vain” vetänyt huikean show'n Super Bowlin väliajalla, kiertänyt maailmaa esiintyen suurimmilla stadioneilla ja hoitanut Blue Ivy -tytärtään!

 

Beyoncén yllätyspaketti myi iTunesissa pelkästään viikonlopun aikana yli 800 000 kappaletta. Se sai meidät miettimään, onko olemassa mitään, mihin hän ei pystyisi. Koska tiedättehän... Beyoncé osaa laulaa. Hän osaa tanssia. Hän on pienen tyttären äiti. Hän on valovoimainen. Hän on kaunis. Hänen kappaleensa saavat meidät tuntemaan itsemme upeaksi olennoksi silloinkin, kun meillä on huono päivä. Hän pitää huolen siitä, että hänen videonsa ovat tyylikkäitä. Hänellä on avioliitto, jonka sisäiset asiat eivät juuri leviä ulkopuolisten tietoon vaikka hänen miehensäkin, räppäri Jay-Z, sattuu olemaan supertähti. Ja niin edelleen. 

 

Kyllä, me tiedämme, ettei Beyoncélla ole sellaisia arkipäiväisiä huolia kuin meillä on. Hän voi palkata oman kokin ja vaikka kaksikymmentä lastenhoitajaa. Hänen ei tarvitse seistä metrossa ruuhka-aikoina ja ulkomaanmatkansa hän taittaa luultavasti yksityiskoneella. Hänen ei tarvitse pedata sänkyään itse, ellei hän välttämättä halua. Hänellä tuskin on huonoja hiuspäiviä, koska hän saa ajan kampaajalta koska tahansa. Maailman tunnetuimmat muotisuunnittelijat kilpailevat siitä, että saisivat pukea luomuksiaan hänen ylleen. Ovatko Beyoncén saavutukset näiden tosiasioiden valossa niin ihmeellisiä?

Ovat ne. Siksi aloimme miettiä, miten saavuttaisimme edes murto-osan Beyoncén upeudesta.

Saatoimme löytää vastauksen hänen Instagram-tililtään.

 

Tässä kuussa Beyoncé on postannut Instagramiin yllätysvideonsa lisäksi useita ruokakuvia. Kaikki niissä näkyvät annokset ovat vegaanisia. Beyoncé ja Jay-Z aikovat elää ilman eläinkunnan tuotteita jouluaattoon asti. Fysiologiystävältään inspiraation vegaaniuskokeiluun saanut Jay-Z kirjoittaa blogissaan, että tempaus on pariskunnalle sekä henkinen että ruumiillinen puhdistautuminen, ja lisäsi, ettei tiedä minkälaista ruokavaliota perheessä noudatetaan joulun jälkeen.

 

Ehkä pääsisimme askeleen lähemmäs Beyoncén hehkua kokeilemalla vegaanista ruokaa, vaikkapa vain yhtenä päivänä joululomallamme? Ei se yhtään hassumpi idea ole, vai mitä? Varsinkaan, kun erään Beyoncén Instagram-kuvan alla lukee "Vegan cupcakes ;)".

 

#NAM #instafood #uunilämpimäksi

 

 

Kuva: MVPhotos