Etsintä on päättynyt! Tässä vastaukset vuoden 2016 googlatuimpiin kauneuskysymyksiin. 

Miten muotoilen kulmani oikein?

Kampaa karvat ylös ja kevyesti ylöspäin. Kohta, jossa on eniten karvoja, osittaa kulman luonnollisen linjan. Nypi hajakarvat ja tähtää selkeään muotoon. Siisti vielä kulmakarvan alku- ja loppupää. Täältä löydät ohjeet kulmien värjäämiseen kotona. 

Miten pääsen eroon silmäpusseistani?

Kehomme menee nukkuessamme eräänlaiseen korjaustilaan, jolloin lymfakierto tehostuu. Se saattaa aiheuttaa turvotusta ja ylimäräisiä nestekertymiä kudoksissa. Pidä jääkaapissa aina geelitäytteistä silmänympärysnaamioita. Aseta se silmillesi joka aamu viideksi minuutiksi.

Miten kalanruotoletti tehdään?

Tsekkaa Lauren Conradin selkeältä videolta ohjeet kalanruotolettiin. 

 
Vinkki! 
 
Kiedo hiuksesi ponnarille ennen letityksen aloittamista ja saat lettisi pysymään hyvin koossa. Letityksen ollessa valmis leikkaa kuminauha pois. Näin saat letistäsi tiiviin ja ryhdikkkään. 
 

Kuinka levitän peitevoidetta?

Jos kasvoihisi on ilmestynyt esimerkiksi sitkeä finni, lisää peitevoidetta pieneen siveltimeen. Piiritä finni ja taputtele peitevoide sen päälle kaikista kulmista, jotta väri tarttuu tasaisesti koko alueelle eikä vain finnin korkeimpaan kohtaan. Näin käy yleensä, kun levität peitevoiteen sormin. Puuteroi peitevoide kiinni pienen puuterisutia tai suuren luomivärisiveltimen avulla. 

Yleinen peitevärimoka on levittää kasvoille turhan vaaleaa sävyä. Niin tummien silmänalusten, finnien kuin aknearpienkin piilottamiseen kannattaa käyttää mieluummin lämmintä, persikkaista peiteväriä, joka on noin puoli sävyä omaa ihonsävyäsi vaaleampi.

Kuinka puhdistan meikkisiveltimeni?

Kostuta sivellin vesikulhossa tai juoksevan veden alla. Pyörittele sivellintä kevyesti palasaippuan päällä ja kastele se välillä vedellä. Toista niin monta kertaa, että siveltimestä ei irtoa enää lainkaan väriä. Huuhtele lopuksi sekä sivellin että palasaippua huolellisesti. 

Kuinka saan hiukseni kasvamaan nopeammin? 

Lue täältä ohjeet ruokiin ja vitamiineihin, jotka nopeuttavat hiustenkasvatusprojektiasi. 

Kuinka poistan geelikynnet?

1. Viilaa geelilakkauksen pinta varovasti rikki normaalilla kynsiviilalla.

2. Leikkaa foliosta kymmenen neliönmuotoista palaa. Aseta jokaisen päälle runsas tuppo asetonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella kostutettua pumpulia.

3. Kääri sormesi yksitellen vanuun ja paketoi setti folion avulla. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. 

4. Työnnä lakkaukset varovasti pois appelsiinipuutikulla. Mikäli lakkaus ei irtoa helposti, laita sormesi takaisin foliokääreisiin ja anna vaikuttaa vielä muutama minuutti. 

 

 

Essie Gel Couture -kynsilakan luvataan kestävän kauniina jopa 12 päivän ajan, mutta se poistetaan kynsistä tavallisen kynsilakan tavoin. Sävy 70 Take Me to Thread,  14,40 e. 

Kuinka saan kauniit kiharat?

Lähde: Google
Kuva: Imaxtree

Unohda kalliit manikyyrit, näillä vinkeillä saat kynsistäsi kauniit kotonakin.

Käytä aina aluslakkaa. Se antaa värilliselle lakalle tarttumapinnan, auttaa lakkaa kestämään pidempään ja suojaa kynsiäsi.

Kolme vetoa riittää. Aloita dippaamalla sivellin kynsilakkapurkkiin niin, että väriä on riittävästi. Levitä lakka kynnellesi sitten kolmella vedolla: ensin vasempaan reunaan, sitten oikeaan ja lopuksi keskelle.

Vetämällä yhden poikittaisen vedon kynnen kärkeen pidennät kynsilakan kestoa huomattavasti. 

Sen sijaan, että levittäisit kynsillesi yhden paksun kerroksen lakkaa, suosittelemme mieluummin kahta tai kolmea ohutta kerrosta. Näin kynsilakka kuivuu nopeammin ja kestää pidempään. Muista, että jokaisen kerroksen pitää antaa kuivua huolella ennen seuraavan levittämistä. 

Jos et jaksa odotella kynsien kuivumista, laita kätesi hetkeksi jääkylmään veteen.

Kun lakka on kuivunut, levitä koko kynnelle kynsinauhaöljyä. Öljy suojaa lakkaa kolhuilta ja kosteuttaa kynsinauhojasi. 

Älä koskaan ravista kynsilakkapulloa, sillä se saattaa muodostaa lakkaan ilmakuplia. Jos haluat sekoittaa lakkaa, aseta pullo käsiesi väliin ja pyörittele sitä edestakaisin. 

Jos kynsilakkoihisi on alkanut muodostua pikkuisia ilmakuplia, saatat säilyttää niitä liian lämpimässä. Kokeile kynsilakkojen säilyttämistä jääkaapissa. 

Päällyslakka pidentää kynsilakan kestoa. Mattalakkojen kanssa päällyslakka voi kuitenkin pilata kiillottoman efektin. Jätä päällyslakka tällöin pois tai käytä mattalakoille tarkoitettua päällyslakkaa.  

Pyyhi ylimääräinen lakka pois. Ota jo ennen kynsien lakkausta esille vanupuikkoja ja kynsilakanpoistoaine, sillä tätä vaihetta et halua skipata. Voit käyttää myös vanhaa meikkisivellintä ei-toivottujen lakkausten poistamiseen kynsinauhoista ja iholta.

Kuva: Imaxtree

Katso myös:

Tässä ovat parhaat joulukalenterit kosmetiikkafaneille – valitse suosikkisi

Kaia Gerber on matkalla mallimaailman huipulle – lue, millainen on muotimaailman uusi tulokas

Antti Tuisku: "Yhdessä vietetty aika ei ole parisuhteen mittari"

Nämä vinkit toimivat myös aamupaniikissa.

Huoliteltu iho voittaa aina

Luo luonnollinen pohja BB- tai CC-voiteella. Ne tasoittavat ihosi sävyn näyttämättä kakkumaisilta. Anna voiteen kuivua pari minuuttia ja puuteroi kasvot irtopuuterilla. Se kiinnittää meikkipohjan ja ehkäisee kiiltoa. 

Korosta silmiä kevyesti

Jätä glitterluomivärit ja paksut rajaukset bileiltoihin ja suosi luomilla esimerkiksi kevyitä ruskean sävyjä ja ohuita rajauksia. Et myöskään välttämättä halua olla se tyyppi, jonka yhteistyökumppanit muistavat luonnottoman näköisistä ripsistä.

Vältä aurinkopuuteriövereitä

Liiallinen aurinkopuuterin käyttö ei luo kasvoille luonnollista ”vietin juuri lomani etelän auringossa” -lookkia, vaan saa kasvot näyttämään helposti aavistuksen suttuisilta.

Vähennä kiiltoa

Kevyt huulikiilto voi olla hyvä vaihtoehto, mutta vältä liian kosteana kiilteleviä pusuhuulia. Neutraalit sävyt toimivat toimistolookissa parhaiten, mutta älä myöskään kadota huuliasi liikaa peitepuikkoa muistuttavalla sävyllä. Raikas huulipuna sen sijaan piristää muuten arkista lookia.

Muista kulmat

Kulmakarvat ovat tietysti tärkeä yksityiskohta. Katso, että ne ovat siistit. Harjaa ensin kulmakarvat yläviistoon ja piirrä ne sitten kulmakynällä luonnolliseen muotoonsa. Varmista, että molemmat kulmat ovat samanlaiset. Täytä kulmat puuterimaisella kulmavärillä. Saat luonnollisemman lopputuloksen kuin kynällä.

Kuva: Imaxtree

Katso myös:

Talvikengät esiin! Tässä yli 20 herkullista kenkäparia, joilla selviät myös lumisateessa

Heidi Klum: "On hassua, miten asioilla on tapana järjestyä"

Nämä kuvat pelastavat päiväsi – katso, miltä koirat näyttävät ennen ja jälkeen parturin