Emme ennätä leipoimaan enää pipareita, sillä nettijättien alet ovat jo alkaneet.

Shoppailun superammattilaiset (lue: Cosmon toimitus) jakoivat parhaimmat alennusmyyntivinkkinsä.

1. Huolehdi, että olet mukana suosikkikauppojesi postituslistoilla. Silloin saat tietää ensimmäisenä, kun alennusmyynti alkaa. Tositekijät kirjautuvat net-a-porter.comiin USA:n maatunnuksella. Näin pääset käsiksi joulun ja juhannuksen alennusmyynteihin, jotka alkavat Jenkeissä aikaisemmin kuin Suomessa.

2. Tee haluamistasi tuotteista toivelista lempikauppasi sivuilla ja tallenna se profiiliisi. Kun loggaat alennusmyyntiaikana sisään, näet heti, ovatko haluamasi tuotteet alessa.

3. Jos et löydä jostain tuotteesta enää kokoasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun meilitse tai chatissa. Suurilla kansainvälisillä nettikaupoilla on nopeasti toimivat asiakaspalvelut, jotka etsivät sinulle puuttuvan koon alta aikayksikön tai laittavat sinut jonotuslistalle, kun kokosi palautuu kauppaan.

4. Mittaa etukäteen kokosi tai selvitä, minkä koon tarvitset haluamistasi tuotteista. Näin sinulla ei mene aikaa kokojen arpomiseen, kun alepaniikki on päällä.

5. Ole nopea. Kun saat ilmoituksen alennusmyynnin alkamisesta, syöksy saitille heti. Isoilla saiteilla tavara liikkuu nopeasti.

6. Korota luottorajaasi ajoissa. Just sayin.

Onnea metsästykseen. Ja muista postata löytösi MyCosmoon.