Lue, miksi omaa kroppaa kannattaa rakastaa.

1.    On paljon parempia tapoja käyttää aikaa, kuin murehtimalla omaa painoaan. Vietä ihana brunssi ystävien kanssa, syvenny uutuusromaanin lukemiseen tai katso leffamaraton kultasi kanssa. 

2.    Ruoka on herkullista ja tarkoitettu syötäväksi.  Haluatko todella viettää elämäsi tietämättä, kuinka herkulliselta maistuu Ben & Jerry’s, jonka seassa on raakaa taikinaa? Tai miten hyvin sinihomejuusto sopii piparin päälle?

3.    Arvosta terveyttäsi. Onko terveytesi vaarassa? Pitääkö sinun laihduttaa, koska lääkäri on sanonut niin? Ei? Älä siis stressaa! Liiku ja syö hyvin - se riittää.

4.    Ulkonäkösi muuttuu kuitenkin. Opettele ottamaan vartalosi muutokset kiitollisena vastaan. Ikä tuo niitä tullessaan, halusit tai et.

5.    Ei ole olemassa ”täydellistä vartaloa”. ”Täydellisen” kropan tavoittelu on kuin yksisarvisen metsästys: mahdotonta.

6.    Tutkimukset osoittavat, että ne ihmiset jotka syövät silloin kun haluavat ja lopettavat kun ovat kylläisiä, kärsivät vähemmän paino-ongelmista. Syömisen ei pitäisi olla jatkuvaa kieltäytymistä, vaan välillä on suotavaa tietoisesti hemmotella itseään.

7.    Kukaan ei huomaa, jos lihoat tai laihdut yhden kilon. Edes sinä et välttämättä huomaa sitä.

8.    Muista, että ulkonäköpaineet ovat usein peräisin Hollywoodista – paikasta, joka on aivan mahdoton. Jennifer Lawrence on sanonut näin: ” "In Hollywood, I'm obese. I'm considered a fat actress. I eat like a caveman. I'll be the only actress who doesn't have anorexia rumors! I'm never going to starve myself for a part. I'm invincible. I don't want little girls to be like, 'Oh, I want to look like Katniss so I'm going to skip dinner.'"

9.    Mitä saavuttaisit, jos vartalosi olisi erinäköinen? Teetkö unelmaduuniasi, tai oletko suhteessa, jossa kumppanisi jumaloi sinua? Kuulostaa siltä, että elämä kohtelee sinua melko hyvin, joten miksi muuttua? 

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

Photo: Imaxtree