1. Hän auttaa kodinhoidossa
  Jos hän istuu katsomassa Simpsoneita, kun imuroit hänen sipsimurujaan lattialta, ei hän suurella todennäköisyydellä innostu myöskään vaippojen vaihdosta. Jos hän taas tekee teille mielellään illallisen ja siivoaa bokserinsa pyykkikoriin, hän on todennäköisesti kotona myös lapsenne kylpyaikaan.
   
 2. Hän kestää painetta
  Jos eksytte vaellusretkellä, alkaako hän panikoida ja valmistautua äkkikuolemaan? Vai veistääkö hän oksasta keihään, jolla pyydystää teille kalaa ruuaksi? Jos jälkimmäinen, onneksi olkoon. Hän pystyy käsittelemään huutavaa lasta kello 02.00 kesken uniensa.
   
 3. Hän ei ota elämää liian vakavasti
  Hän saattaa kaapata sinut kutitushyökkäykseen tai nauraa itsekseen katsoessaan televisiota viereisessä huoneessa. Se, että hänellä on hauska ja leikkisä puoli, tarkoittaa, että hänestä tulee hauska isä. Hän ei pelkää puhua vauvapuhetta tai alkaa parhaaksi ystäväksi Muumi-pehmolelun kanssa. Tämä kaikki vain, jotta vauva nauraisi. 
   
 4. Hänellä on ollut koira
  Halu siivota toisen olennon jätökset, koska rakastaa sitä niin paljon, on loistava kyky isyyttä varten.
   
 5. Hän ymmärtää tarpeesi
  Hän kannustaa sinua brunssille ystäviesi kanssa tai pedikyyriin, kun olet stressaantunut. Jos hän laittaa hyvinvointisi omansa edelle, hän tekee saman myös vauvallenne. Jos hän on epäitsekäs, hän on valmis isyyteen.
   
 6. Hän osaa myös sanoa vastaan
  Olet aloittamassa saarnan, kuinka pomosi on piiskuri, kun pakottaa sinut töihin ennen kello kymmentä, boom, hän sanoo sinun olevan naurettava. Ja se riita äitisi kanssa oli myös turha. Hän ei pelkää sanoa sinulle jälkikäteen, että olit väärässä. Tämä ei ole aina kivaa, mutta hän saa sinut näkemään asiat myös toiselta kannalta. Kuvittele, kuinka positiivinen vaikutus hänellä on lapsiin. #blessed
   
 7. Hän on oma-aloitteinen
  Ehdottomasti hyvä piirre isällä. Jos hän päättää itsenäisesti, että teidän kahden pitäisi lähteä minilomalle viikonlopuksi ja suunnittele koko jutun, hänessä on potentiaalia muihinkin vaativiin tehtäviin. Hän pystyy kokoamaan vauvan autoistuimen ja pukemaan hänet bodyyn, jossa on 400 nepparia.
   
 8. Hän on entinen olympiauimari, musta vyö karatessa tai kuvamuisti 
  Jos saatte lapsen, on vain plussaa, että pienokaisella on hyvät geenit. Hän voisi opettaa tyttärellenne karatepotkuja itsepuolustukseksi. Kuinka siistiä tämä olisi?
   
 9. Hänellä on suuri sydän
  Hän ei ole täydellinen, koska kukaan ei ole. Mutta hän yllättää sinut kukilla, kun voit huonosti, tekee vapaaehtoistyötä paikallisessa junioriseurassa ja kertoo isoisälleen rakastavansa tätä. Hän on rakastava ja huomaavainen. Ehdoyon vuoden isä -ennakkosuosikki.

 

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com