1. Et tuijota vaakaan.

Et vahdi vaa’an näyttämää lukemaa, vaan tiedät, että pienet heittelyt ovat normaaleja eivätkä tarkoita mitään. Pääasia että syöt terveellisesti ja tunnet olosi upeaksi.

2. Uskallat pukeutua kuten haluat.

Ehkä ennen mietit miltä näytät ja koetit peitellä vartaloasi löysillä vaatekappaleilla, mutta nyt ne päivät ovat historiaa.

3. Kuuntelet mitä kehosi tahtoo (vaikka se tarkoittaisikin kolmatta kakkupalaa.) Et pode huonoa omaatuntoa jälkiruoista tai herkuista. Sitä paitsi joskus nyt vain on aivan pakko herkutella, etenkin jos muuten syö superterveellisesti.

4. Et lotkauta korvaasi negatiivisille kommenteille.

Tiedät, että ongelma on haukkujalla eikä sinulla. Otat kohteliaisuudet vastaan kiittäen ja annat negatiivisten kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

5. Et mollaa itseäsi peilin edessä.

Sen sijaan että keskittäisit huomiosi peilin edessä ”liian isoihin reisiisi” ajattelet ”vau, näyttääpä tuo tyyppi hyvältä!”

6. Et kiinnitä huomiota vaatteiden kokolappuihin.

Ostat sopivia vaatteita, etkä jä turhaan murehtimaan mitä kokolapuissa sanotaan. Pääasia on, että vaate sopii ja näyttää upealta päälläsi.

7. Rakastat liikkua ja liikuttaa vartaloasi.

Kun tiedät, ettei liikunta ole pakkopullaa etkä yritä muokata vartaloasi, se tuntuu aivan erilaiselta.

8. Et kuuntele muiden mielipiteitä vaatevalinnoistasi.

Puet päällesi mitä haluat, vaikka toiset sanoisivat, ettei se sovi vartalollesi. Säännöt on tehty rikottaviksi

9. Et vertaile itseäsi muihin naisiin. Tiedät, että vartaloita on erilaisia ja tiedät, että ne ovat kaikki yhtä kauniita.

Alkuperäinen juttu: cosmopolitan.com

Katso myös:

Kuinka saada unelmakroppa? 4 vinkkiä

12 vinkkiä terveellisempään elämään

Näin naisihanne on muuttunut -katso video