Nämä unohtuvat, kun täytät 25.

Nämä unohtuvat, kun täytät 25:


1. Lukion keskiarvo. Kyllä, tieto saattaa olla hyödyllinen opiskelupaikkaa hakiessa. Jos kaikkien aineiden arvosanasi eivät kuitenkaan olleet loistavia… Älä huoli -  pärjäät elämässä niistä huolimatta.


2. Teininä tehdyt aikataulut. Pitikö sinun olla naimisissa, ennen kun täytät 25? Olitko päättänyt olevasi Hollywood-stara ennen kolmeakymppiä? Huomaat, että elämää ei voi aina suunnitella. Olet nuori vielä kaksvitosenakin.


3. Coolit viikonloppusuunnitelmat. Muutama vuosi sitten olisi saattanut olla vaikea myöntää tuttavapiirille, että aikoo pysytellä sekä perjantai- että lauantai-illan sisätiloissa. Nykyään Ben&Jerry’s tuntuu huolestuttavan usein kissanristiäisiä paremmalta idealta.


4. Rusketus. Kukapa ei myöntäisi teininä ruskettaneensa itseään maanisesti suojakertoimella nolla. Entä kuinka monta katastrofia itseruskettavan kanssa sinulla on takana? Kun olet nähnyt tarpeeksi monet auringon vanhentamat kasvot tai ymmärrät todella ihosyövän riskit, muistat suojata itsesi UV-säteiltä.


5. Facebook-riippuvuus. Muistatko ajat, kun Facebookin news feediä oli päivitettävä maanikon tavoin? Jos profiilikuva ei saanut tarpeeksi tykkäyksiä, piti se poistaa? Facebook on mahtava keino yhteydenpitoon, mutta that’s about it.


6. Seksikumppanien määrä.  "Mikä sinun numerosi on", supistiin lukion käytävillä... Nykyään seksikumppanien listaaminen ääneen tuntuu lähinnä mauttomalta.


7. Huulikiillon väärinkäyttö. Aikaisemmin huomiotaherättävä huulikiiltokerros oli MUST: kauppareissuilla, roskia viedessä, kuntosalilla.. Viimeistään 25-vuotiaana sitä alkaa ymmärtää, että vähemmän on todellakin enemmän.


8. Vanhempien taloudellinen tilanne. Kuinka paljon rahaa vanhempasi/kaveriesi vanhemmat tienaavat. Who cares?


Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com


Kuva: MVPhotos