Polttarit tulossa ja ideat vähissä?

1. Ystäväkirja
Ostakaa tyhjä leikekirja, jossa on irrotettavat sivut. Lähettäkää jokaiselle polttareihin osallistuvalle ystävälle yksi sivu ja pyytäkää heitä askartelemaan siitä omannäköisensä niin, että siinä on heidän ja morsiamen yhteisiä muistoja. Valokuvat, pienet tarinat, keikkaliput sun muut toimivat hyvin. Lopulta kootkaa kaikkien sivuista yhtenäinen kirja.

 

2. Pukeutuminen
Harva morsian haluaa enää pukeutua noloihin vaatteisiin ja myydä kondomeja Rautatientorilla. Unohtakaa siis se! Valitkaa kuitenkin yhteinen asuteema morsiamen kiinnostuksen kohteiden mukaan. Voitte esimerkiksi teettää tiimipaidat hänen lempinimellään, tai pukeutua kokosinisiin asuihin, jos se sattuu olemaan morsiamen lempiväri. Sporttinen morsian ilahtuu kauden uusimmista treenivaatteista.

 

3. Boudoir-kuvaus pienellä twistillä
Pyytäkää kaikkia polttareihin osallistuvia ostamaan morsiamelle alusvaatesetti. Morsiamen tulee arvata keneltä mikäkin setti on ja miksi. Lopulta viekää morsian eleganttiin boudoir-kuvaukseen, jossa hän pukeutuu antamiinne alusvaatteisiin. Tästä tulee samalla lahja myös sulhaselle!

 

4. Aktiviteetti
Valitkaa aktiviteetti morsiamen mieltymysten mukaan. Jos hän tykkää urheilla, menkää ratsastamaan tai kokeilemaan jotain extremelajia. Jos hän on enemmän mukavuudenhaluinen, järjestäkää yhteinen hemmotteluilta joko kylpylässä tai jonkun rauhaisalla mökillä.

 

5. Sulhanen vastaa –juomapeli
Kerätkää pari viikkoa ennen polttareita kaikilta osallistujilta henkilökohtaisia kysymyksiä morsiamesta ja lähettäkää ne sulhasen vastattavaksi. Kysymykset saavat olla hauskoja ja hieman nolojakin, kuten ”Mikä on oudoin paikka, missä olette koskaan harrastaneet seksiä” tai ”Mistä asiasta XX aina motkottaa sinulle?”. Morsian ei siis tiedä kysymyksiä etukäteen, vaan joutuu vastaamaan niihin juomapelissä. Aina, kun hän vastaa väärin, joutuu hän ottamaan huikan, ja jos hän vastaa oikein, ottavat kaikki muut huikan.


6. Hauska kurssi
Varatkaa joku hauska tunti/kurssi, mitä morsian haluaisi oppia, muttei itse ilmoittautuisi kurssille. Esimerkiksi tankotanssi- tai strippaustunti ovat suosittuja polttariaktiviteetteja.

 

7. Eksäpeli
Jakautukaa kahteen joukkueeseen ja esittäkää vuorotellen väitteitä koskien jotain hänen eksäänsä, ihastustaan tai säätöä. Morsiamen pitää tietysti arvata kuka on kyseessä.

 

8. Gourmet-illallinen
Palkatkaa luoksenne ammattikokki, joka valmistaa teille hienon illallisen PLUS opettaa teitä valmistamaan hienoja ruokia, joilla voi tehdä tulevaisuudessa vaikutuksen appivanhempiin.Lähde: Cosmopolitan USA 

Kuvat: iStockphoto