One Directionin Harry Styles palkittiin viime viikolla British Fashion Awards -bileissä vuoden tyylikkäimpänä brittinä – ihan kuin meillä ei olisi jo valmiiksi ollut tarpeeksi syitä olla sekaisin hänestä. Tässä niistä kahdeksan.

 

1. Emme halua kuulostaa pinnallisilta, mutta hoidetaan tämä pois alta: Harry on hyvännäköinen. Piste.

 

 2. Harry tuntee kaikki. Siis kaikki. Halusimmepa viettää hauskan baari-illan Alexa Chungin, Delevingnen siskosten, Sienna Millerin, Kelly Osbournen tai Daisy Lowen kanssa, Harry hoitaa heidät paikalle.

 

 3. Harry ei suhtaudu itseensä liian vakavasti. Pari viikkoa sitten hän juhlisti Poppy Delevingnen polttareita blondi peruukki päässä, koska esitti olevansa Hanson-bändin jäsen.

 

 4. Harry voisi ottaa meidät avecikseen muotiviikoille. Paikka eturivissä — check!

 

 5. Harrylla on hyvännäköisiä kavereita, joita voisi järjestää sokkotreffeille omien sinkkuystävien kanssa.

 

 6. Harrylla on ihana tukka. Huoh! Muutenkin hän on todella hyvännäköinen. Ai mutta anteeksi, tästähän taisi jo olla puhetta.

 

 7. Harry matkustaa paljon. Jos emme ehdi hänen mukaansa, voimme aina toivoa häneltä upeita tuliaisia. Pienet Eiffel-tornit, Diptyque-kynttilät, belgialaiset suklaat... Kyllä kiitos!

 

8. Olemme uteliaita. Miten se juttu Taylor Swiftin kanssa todella meni? Vaikkemme yleensä tykkää puhua ex-tyttöystävistä, tästä haluamme tietää kaiken. Harry, ole hyvä ja aloita alusta.


Kuva: MVPhotos