Cosmo oli mukana eilen Espoon Otaniemessä järjestetyssä TED x -konferenssissa. Mielenkiintoisten puheenvuorojen pääteemana oli oppiminen. Tässä esitysten parhaat sitaatit!

"Tärkeintä on olla onnellinen ja oppia jatkuvasti lisää."

- Aape Pohjavirta (Funzi-applikaation kehittäjä)

"Jos keksit minkä tahansa idean, lähde kehittämään sitä määrätietoisesti. Tarvittavaa osaamista löytyy aina."

- Joona Pohjonen (Kehitti 16-vuotiaana menetelmän, jossa robotin ohjaus perustuu konenäköön. Opiskellut Aalto-yliopistossa.)

"Mielestäni oppiminen on osaamista tärkeämpää. Oppiminen kehittää ihmisen kykyä tarkastella maailmaa uudesta näkökulmasta. Oppimista ei pitäisi koskaan kokea ainoastaan välineenä osaamiseen."

-Inga Rikandi (muusikko, pedagogi, tutkija)

"Mielikuvitus, ihmettely, kokeileminen ja tutkiminen ovat ihmisen supervoimia. Myös oppiminen perustuu näiden neljän pilarin varaan - mielestäni yliopiston tärkein tehtävä onkin yhdistää mielikuvitus ja kokemus."

- Teemu Leinonen (Aalto-yliopiston uuden median muotoilun ja oppimisen professori) 

"Suosittelen hyppäämään rohkeasti mukaan uuteen, mutta vain, jos se saa silmäsi syttymään. Innostu helposti ja paljon. Epäonnistumisista oppii enten. Älä ikinä lopeta oppimista."

- Petteri Kallio (Flow Diet -palvelun perustajajäsen)

"Opettajien pitäisi peruskoulusta lähtien pitäisi hurrata erilaisuudelle ja keskittyä aina korostamaan yksilöiden vahvuuksia heikkouksien sijaan."

- Lotta Uusitalo-Malmivaara (erityispedagogiikan dosentti, tutkinut erityisesti lasten ja nuorten onnellisuutta)

"Ihminen pyrkii kaikissa toimissaan kohti yhteisöllisyyttä - siihen perustuu opiskelijabileiden ja järjestötoiminnan suosio. Siksi myös opiskelusta pitäisi tehdä sosiaalisempaa. Olemme kaikki riippuvaisia toisistamme, eikä itsenäisyyttä pitäisi ihannoida yhteiskunnassamme liikaa."

-Laura Heinonen (Fit Dog -palvelun perustaja)

"Maailma on täynnä innokkaita ihmisiä. Ikävä kyllä suurin osa heistä on alle seitsemänvuotiaita. Pääset pitkälle, jos keskitys tekemään asioita, jotka saavat silmäsi syttymään."

- Lauri Järvilehto (filosofian tutkija ja kouluttaja)