1. Jatkuva trimmaamisen tarve

Voisit ihan hyvin käydä kampaajalla harvemminkin, mutta viimeistän neljän viikon jälkeen näkökykysi alkaa olla siinä määrin häirittynä, ettet vaan voi olla käymättä leikkauttamassa otsatukkaasi jälleen lyhyemmäksi.

 2. Otsasi iho elää omaa elämäänsä

Et ole enää varma, johtuuko otsasi kiilto ja pienet näppysi niiden päällä roikkuvista otsahiuksistasi vai pidätkö vaan otsatukkaasi juuri siksi, että voit kätkeä nuo otsasi ongelmat.

 3. Kuumat kesäpäivät ovat painajaisia

Hikoillessasi otsatukkasi liimautuu ihollesi epämääräisinä hiuspuikkoina, jotka jälleen ilmastoinnin ääreen päästyäsi kuivuvat sojottamaan ilmansuuntiin, joita et edes tiennyt olevan olemassa.

 4. Kuntosalikampaus on oma konseptinsa

Olet joutunut kehittämään aivan oman, hiuspannasta ja useista hiuspinneistä koostuvan kuntosalikampauksen, sillä hien virratessa otsalle liimautuvat hiukset paitsi tuntuvat inhottavilta mutta myös näyttävät vähemmän viehkeiltä.

5. Pinnittämisen vaikeus

Siitäkin huolimatta, että tietyissä tilanteissa tahtoisit kiinnittää otsatukkasi pinneillä sivuun, ei se ole aina helppoa. Useamman hiuspinnin ja puolikkaan hiuslakkapullon jälkeen olet tyytyväinen, jos päästäsi sojottaa pystysuorassa vain ainoastaan yksi hiustöyhtö, joka ei suostunut taipumaan tahtoosi.

 6. Poiskasvattamisen tuska

Olemassa olevaa otsatukkaa saa jatkuvasti käydä leikkauttamassa sen nopean kasvuvauhdin vuoksi, mutta auta armias, kun tahdotkin kasvattaa sen pois. Yhtäkkiä kasvu tuntuu lakanneen kuin seinään! Toisaalta kun vihdoin saat projektin päätökseensä himoitsetkin jo paluuta otsatukalliseen hiusmalliin…

 7. Osittaiset hiustenpesut

Harva pesee aamuisin vain pientä osaa hiuksistaan, mutta otsatukallisille on tuttua herätä aamuisin hieman aiemmin vain voidakseen pestä pelkän yönaikana villiintyneen otsatukkansa ja kuivatakseen sen yhteiskuntakelvolliseen muotoon.

 

Kuva: IMaxTree 

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

 

Katso myös:

3 keinoa päästä eroon aknearvista

6 kauneustuotetta, joita et halua lainata kenellekään

Sorrutko sinäkin näihin 7 kauneusmokaan?