Tekeekö taas mieli kiskaista hiukset paniikkiponnarille? Tylsistyttääkö itseään toistavat hiusrutiinit? Kokosimme yhteen Instagramin seitsemän suosituinta julkkiskampaajaa, joiden Insta-tilit ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kampauksia ja leikkauksia. Heitä hyvästit huonoille hiuspäiville, ja klikkaa itsellesi lisää inspiraatiota!

Mara Roszak

Oletko koskaan miettinyt, kuka on Emma Stonen täydellisen punaisen hiussävyn takana, tai kuka näpertää suosikkimalli Cara Delevingnen kampaukset punaiselle matolle? Mara Roszakin Insta-tililtä löytyy raikas tuulahdus Kalifornian hiustrendejä, kuten tämä täydellisen rento lettikampaus á la Miss Delevingne.

Harry Josh

Varmasti maailman seuratuimman hiusstylistin Instagram on täynnä toinen toistaan upeampia kampauksia - ja naisia! Harry Josh on kaikkien Victoria's Secretin enkeleiden hovikihartaja, jonka taitavien näppien ansiota ne täydellisesti kaartuvat, huolettomat kiharat ovat.

George Northwood

Mikä on tarpeeksi hyvää Alexa Chungille, kelpaa myös meille. Muihin tyytyväisiin julkkisasiakkaisiin lukeutuu myös kuvankaunis Rosie Huntington-Whiteley - tarvitseeko meidän sanoa muuta?

 

David Mallet

Upean minimalistisista pakkauksistaan tunnetun hiustuotesarjan omistaja, julkkiskampaaja David Mallet jakaa Instagramissa runsaasti inspiraatiokuvia. Supermalli Miranda Kerr sekä laulaja Selena Gomez ovat molemmat hänen vakioasiakkaitaan!

Adir Abergel

Toinen toistaan upeammat kampauskuvat löytyvät Adir Abergelin Instasta. Himoitsemme kuvan lettikampausta, joka näyttää häikäisevän hyvältä näyttelijä Kristen Stewartilla.

Renato Campora

Cate Blanchett, Jennifer Connelly, Amanda Seyfried, Megan Fox, Margot Robbie, Jessica Chastain.. Camporaan luottavien supertähtien lista on liian pitkä lueteltavaksi! Täältä löytyy kaikki särmikkäistä lettikampauksista boheemin sekaiseen pellavatukkaan, sekä kuvan suloiseen balettinutturaan.

 

Mark Townsend

Olsenin kaksoset ovat vähintään yhtä tunnettuja upeista hiuksistaan kuin pettämättömästä tyylitajustaan, ja Mark Townsend on niiden ideoimisen ja toteutuksen takana. Wau!

Kuvat: Instagram

 

Lue myös:

Pelasta hiuskriisi näillä superhelpoilla kampauksilla

Nämä letitysvinkit pelastavat päiväsi

Syksyn ihanin hiusväri