Cosmon muotitoimittaja Emma lomaili viikko sitten Pariisissa. Tässä 5 tyylihuomiota suoraan muodin ykköskaupungista.

1. Sukat ja korkokengät tai sandaalit.

Kaikilla oli sukat sandaaleissa. Tämä trendi joko ihastuttaa tai vihastuttaa, mutta on itseasiassa aika kätevä. Lookkiin saa hetkessä jonkin jujun ja kokonaisuudesta saa "puetumman". Iso trendi näytti olevan myös ns. vaarisandaalit eli vintagehenkiset, tasapaksuilla nahkaremmeillä somistetut gladiaattorisandaalit ja ne sukat siellä sandaaleissa.

2. Farkkutakki

Farkkutakki on uusi nahkatakki. Keskisinisiä, malliltaan istuvia farkkutakkeja näkyi sekä miehillä, että naisilla. Takit oli napitettu ylös asti kuin paita. Pariisilaiset näyttivät farkkutakeissaan erittäin freesiltä. Napakka, mutta rento yläosa on loistava pari leveälahkeisille housuille.

3. Hainhammasklipsit

Olimme poikaystäväni kanssa hengailemassa sunnuntaina kuuluisalla La Sundae ulkoilmaklubilla, kun huomasin, että kaikilla tytöillä oli ihanan rennosti puolinutturalle sidotut hiukset. Tutkin asiaa tarkemmin ja huomasin, että lookki oli toteutettu vanhoilla kunnon hainhammas-klipseillä. Hiukset suitaan sormin taaksepäin ja kiinnitetään epämääräisesti päälaelle lenkiksi tai nykeröksi muutamalla klipsillä. Niskahiukset saavat jäädä vapaaksi. Trés chic.

4. Samettibleiseri

Näitä näkyi paljon ja ranskis-kaunottaret käyttivät jakkua kuin välikausitakkia. Alle oli puettu tietenkin väljä kauluspaita, jonka ylimmät napit oli jätetty huolettoman seksikkäästi auki.

5. Adidaksen superstar-tennarit

Edelleen. Kaikilla. Kaikkialla.

6. Pienet silkkihuivit kaulassa

Ei ihme, että tätä trendiä näkyi paljon. Ranskalaisethan ovat keksineet pikkuhuivi-trendin. Tämänkin vinkin voi ottaa käyttöön heti. Huivi sopii mihin tahansa asuun ja viestii, että olet kartalla. Se myös kertoo, että olet taitava asusteiden käyttäjä.

 

Kuvat: Imaxtree ja Mango

Katso myös:

8 tärkeintä kauneustrendiä juuri nyt

Näin luot täydellisen toimistonutturan

11 asiaa, joita tyylikkäät naiset tekevät joka päivä