Nämä vinkit tekevät Messengerissä chattailusta sujuvampaa.

1. Vaimenna keskustelut.

Jos jatkuvat ilmoitukset ja puhelimen piippaaminen käy hermoillesi, voit vaimentaa keskustelut joko tietyksi ajaksi tai siihen asti, kunnes itse päätät ottaa ilmoitukset taas käyttöön. Mene asetuksiin, valitse mykistä ja päätä itse, koska haluat lukea viestisi.

2. Poista yksittäiset viestit.

Sen sijaan, että poistaisit koko viestiketjun, voit poistaa vain jonkun tietyn viestin. Paina pitkään viestiä, josta haluat eroon ja valitse ”poista.” Muista kuitenkin, että viesti poistuu lopullisesti!

3. Tarkista, onko viestisti luettu.

Tiedäthän ne pienet ympyränmuotoiset symbolit? Tyhjä sininen ympyrä tarkoittaa, että viestisi on parhaillaan matkalla. Kun ympyrän sisälle ilmestyy ruksi, se tarkoittaa, että viestisi on nyt lähtenyt. Täytetty sininen ympyrä taas kertoo, että viestisi on mennyt perille ja kilahtanut vastaanottajan luuriin. Kun viestisi alle ilmestyy kaverisi kuva, on viesti luettu.

4. Näytä ja piilota paikkatietosi.

Jos sinulla on paikannustiedot käytössäsi, muut ihmiset voivat nähdä mistä heille chattailet ja sinä voit nähdä muiden sijainnin. Napauta viestiä ja sen alle ilmestyy kartta, joka kertoo juttukumppanisi olinpaikan. Sijaintitiedot saat pois ja päälle puhelimesi asetuksista, mutta myös Messenger tarjoaa vaihtoehdon näyttää sijaintisi viestin lähetyksen yhteydessä.

5. Ryhmäkeskustelut.

Ryhmäkeskustelut ovat paras tapa pitää yhteyttä kaveriporukkaan. Anna ryhmäkeskustelulle hauska nimi ja kiinnitä se puhelimesi aloitusnäytölle, niin pääset nopeasti klikkaamaan auki hauskimmat keskustelut.

Katso myös:

11 tapaa hyödyntää sosiaalista mediaa urallasi

Alien-emoji - mistä oikein on kyse?

Soiko päässäi ärsyttävä biisi? Näin karkotat korvamadon