Cosmon toimitus valitsi suosikkijuttunsa tänään ilmestyneestä Cosmopolitanista.

Taina, Art Director:

Toukokuun Cosmon ihanimmat kuvat löytyvät bikini-muotistoorista. Kuvat otti Samuli Karala Dubaissa ja stailistina toimi Kawa H Pour. Ajatuksena oli Sofia Coppolan Somewhere-leffan tunnelma. Hidastempoinen päivä uima-altaalla, yksin hengailua, vähän kyllästynyt, lazy Sunday. Eniten pidin jutun aloitus-aukemasta.


Stina, toimitussihteri:

Lempijuttuni oli ehdottomasti ”Psst! Siltä varalta, että haluat ottaa varaslähdön kesään… ”Käytän itseruskettavia ympäri vuoden ja luulin jo löytäneeni itselleni parhaat mahdolliset tuotteet. No, olin väärässä. Luin jutun uudesta Cosmosta ja päätin päivittää itseruskettavavarastoni testin voittajatuotteilla.”

 

Tonja, graafikko:

Tänä kesänä sinullakin on varaa matkustaa -jutussa on hyviä vinkkejä matkaa suunnittelevalle ja niiden avulla voi säästää paljon rahaa vähän vaivaa näkemällä. Susanna, Community Manager:

"Kun ystäväsi menestyy, sinäkin menestyt" oli mahtava muistutus siitä, miten ihminen muistuttaa ympärillään oleviaan ihmisiä. Ei siis kannata olla kateellinen kaikessa menestyvälle ystävälle, vaan ottaa hänestä mallia! Pian koko ystäväpiiri on supermenestyjiä.

 


Emma, muoti- ja kauneustoimittaja:


Minun suosikki on vloggerjuttu, koska tytöt olivat niin mahtavia persoonia, todella taitavia teknisesti ja omistautuneita asialleen. He ovat todellisia diy-naisia, koska ovat opetelleet meikkaamaan Youtubesta. Odotan innolla tyttöjen kevätmeikki-tutorialeja, jotka tulevat Mycosmoon ensi viikolla.