Pidä lomaa töistä, älä treeneistä!

Kesäloman tavoite on rentoutua, mutta se ei tarkoita, että sinun kannattaisi nukkua yli päivittäisten treenisessioidesi. Ymmärrämme kuitenkin, että rantalomalla ei ole palavaa hinkua tunkkaiselle hotellin salille. Tämän takia kokosimme 6 parasta liikunta-appia, joiden avulla saat tehtyä päivän treenisi vaikka puistossa tai rannalla matkan aikana.

 

 1. Power 20
  Missä? Rannalla
  Miksi se on mahtava? Lyhyt, makea ja ytimekäs! Tämä räjähtävä 20 minuutin koko kehon treeni keskittyy voimaharjoitteluun, tasapainoon ja lihaskuntoon. Saat tehtyä perusliikkeet, kuten kyykyt, rutistukset ja lankun ilman yhtäkään laitetta.
  Bonus: Voit siis tehdä harjoittelun vaikka rantapyyhkeen päällä.   

 2. Spring
  Missä? Kaupunkilomalla
  Miksi se on mahtava? Kävele, juokse, tanssi, pyöräile. Appi laskee jokaisen liikkeesi. Syötä sovellukseen mitä aiot tehdä, niin appi arvioi automaattisesti, kuinka paljon askelia otat minuutissa. Jos luulet, että laskin arvioi askeleet liian tiheään tai harvaan, voit luoda rytmianalyysin, saadaksesi tarkemman tuloksen. Sitten vaan annat laskurin laskea ajan, kilometrit ja polttamasi kalorit.
  Bonus: Tämä tekee uuteen kaupunkiin eksymisestä paljon palkitsevampaa.
   

 3. Yoga Studio
  Missä? Luonnon helmassa
  Miksi se on mahtava? Sovellus on hintansa väärti (3,59e). Voit hetkessä ladata 65 valmiiksi tehtyä videotuntia. Sovellus sopii kaiken tasoisille. Voit valita 15,30 tai 60 minuutin tunteja ajastasi riippuen.
  Bonus: Yoga studio pitää kirjaa käymistäsi tunneista, niin näet mitä tunteja olet suorittanut ja milloin.
   

 4. MapMyHike
  Missä? Korkean paikan kohteissa.
  Miksi se on mahtava? Sovellus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn irti vaelluksestasi – ja treenistäsi. Määritä matka ja tavoitteesi, niin ”Route Genius” suunnittelee sinulle useita vaihtoehtoja alueelle, missä olet. Kun olet valinnut kohteen, sovellus kirjaa kaiken tiedon matkalta (ajan, matkan, nopeuden ja korkeuden). Erikoisuutena se kirjaa myös kalorikulutuksesi.
  Bonus: päivityksen avulla näet myös ystäviesi tai perheenjäseniesi sijainnin livenä.
   

 5. WaterMinder
  Missä? Kaikkialla.
  Miksi se on mahtava? On hyvin mahdollista, että juot liian vähän vettä. Matkalla nesteytys on erittäin tärkeää. Samalla kun lennät, vietät pitkiä aikoja auringossa ja kulutat paljon energiaa, sinun on juotava entistä enemmän vettä. Jotta tämä olisi mahdollisimman vaivatonta, on tätä varten kehitetty sovellus! WaterMinder täyttää piirroshahmoa vedellä, sitä mukaa kun juot vettä. Hahmo muuttuu kokonaan siniseksi, kun olet saavuttanut tavoitteesi.
  Bonus: Tähän jää koukkuun!
   

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com