Tee kuvistasi hauskoja stop motion -videoita näiden sovellusten avulla!

1. PHHHOTO.

Instagramissa on viime aikoina näkynyt paljon PHHHOTO-appsilla tehtyjä gif-tyylisiä videoita. PHHHOTOa on superhelppo käyttää: painat vaan play ja PHHHOTO nappaa sinusta kuvat ja sitoo ne yhteen videoksi. Videot voi jakaa someen, esimerkiksi Instaan, Twitteriin ja Facebookiin.

Ilmainen. Saatavilla iOS:lle. Tulossa Androidille.

2. PicPac StopMotion + TimeLapse.

Tee kuvistasi ja lyhyistä videopätkistäsi videoita Pic Pacin avulla. Valitse kuvat omalta puhelimeltasi tai Insta-tililtäsi.  Voit äänittää oman musiikin taustalle tai käyttää valmiita biisejä.

Ilmainen. Saatavilla Androidille ja iOS:lle. 

3. Motion Stop Motion.

Yksinkertaisella Motion Stop Motion-appsilla saat stop motion –videosi tehtyä nopeasti ja hauskasti. Videoiden luvataan olevan hyvälaatuisia ja saat muokattua kuvannopeutta jokaisen kuvan kohdalla.

Ilmainen. Saatavilla Androidille ja iOS:lle.

4. Lapse It.

Lapse It –sovelluksella voit tehdä nopeutettuja videoita hitaasti tapahtuvia asioista, kuten auringonlaskuista tai pilvien liikkumisesta taivaalla. Ota vain kuvia tietyn aikaa ja nopeuta kuva. Valmiit videot voit jakaa suoraan sosiaalisen median eri kanaviin.

Ilmainen. Saatavilla omat versiot Androidille ja iOS:lle.

5. iMotion.

iMotion on iPhonella ja iPadilla toimiva stop motion –sovellus. Videot saa tallennettua joko laitteelle tai jaettua suoraan YouTubeen. iMotionin videoissa ei ole aikarajoituksia, joten voit tehdä sillä niin pitkiä videoita kuin haluat.

Ilmainen. Saatavilla iOS:lle.

Katso myös:

Tässä on kesän kiinnostavin applikaatio

5 tärkeää vinkkiä Facebook Messengerin käyttöön

Miltä tuntuu elää viikko ilman sosiaalista mediaa?