Kaipaatko inspiraatiota? Sosiaalinen media on pullollaan kuvia, joista löytyy vastaus ongelmiisi. Tsekkaa viiden kohdan lista.


Jotkut päivät tuntuvat alusta saakka siltä, ettei niistä tule yhtään mitään. Turha kai tässä on edes yrittää innostua, saatamme ajatella — ja olemme väärässä. Usein jo pelkkä yrittäminen kohentaa mielialaa, ja päivästä tulee parempi! Sosiaalinen media tarjoaa meille yllättävän paljon inspiraationlähteitä, joita selaamalla mieliala kohenee ja hommat tulevat hoidettua!


Ongelma 1:

Treenikamasi ovat viikattuna edessäsi ja tuijottavat sinua syyllistävästi. Makaat sängyssä, etkä jaksaisi millään liikkua. Alkaako ulkona sataakin? Parempi jäädä kotiin, tuumit, vaikka tiedät kyllä, että järkevintä olisi nousta ylös ja lähteä salille. 

Ratkaisu:

Katso seuraavien instagrammaajien tilejä:

@stef_fit

@endorfiinikoukussa (tilillä on erityisesti hyviä videoita)

@reebokcrossfitone

@nikerunning


Tsekkaa myös seuraavat tunnisteet: 


#cosmobootcamp, #adidasheimo ja #adidassuomi.

Jos et vielä ole juossut ulos ovesta lenkkarit jalasta, kokeile perinteisiä hashtagejä:

#running #gym #runningmotivation #trainingmotivation


Ongelma 2:

Miessuhteesi ovat pielessä, ja olet alamaissa. Mikä ihme siinä on, ettei siitä tyypistä kuulu mitään? Etsit vikoja itsestäsi.

Ratkaisu:

Kirjoita Instagramin hakukenttään #quotestoliveby. Puhelimesi näytölle ilmestyy tuhansia ja taas tuhansia lausahduksia. Huolimatta siitä, että osa niistä on todella latteita, saat lausahdusten tankkaamisesta yllättävää voimaa. Vai mitä sanot esimerkiksi tästä: "A flower does not think of competing to the flower next to it. It just blooms." Niinpä! Juuri tätä sinä kaipasitkin!

Tsekkaa myös seuraavat tunnisteet:

#quotestagram, #quotesoftheday, #quotesaboutlife, #quotestags 

Eikö auta? Katso Youtubesta Beyoncén Glastonbury-festareilla esittämä Irreplaceable. Videon löydät täältä.


Ongelma 3: 

Sinut on kutsuttu bileisiin, joita et halua jättää väliin mistään hinnasta. Pelkäät kuitenkin, että olet tämän viikon jäljiltä aivan poikki, etkä pääse juhlatunnelmaan.

Ratkaisu:

Hae Pinterestistä kuvia hakusanalla "Studio 54". Legendaarisessa diskossa bailasi 70- ja 80-lukujen vaihteessa jokainen, joka oli jotakin. Kuvat Bianca Jaggerista, Jerry Hallista ja Lauren Huttonista saavat sinut kaivamaan kaikki kimaltavat asiat vaatekaapistasi ja kokeilemaan niitä peilin edessä.

Vieläkö väsyttää? Kirjoita Googlen kuvahakuun "Kate Moss 30th birthday party".


Ongelma 4: 

Olet menossa treffeille, ja sinua jännittää. Mitä, jos et keksi mitään puhuttavaa? 

Ratkaisu: 

Selaa Twitteriä ja lue, mistä ihmiset vaahtoavat juuri nyt. Jos et keksi omia mielipiteitä asioista, on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja, joista valita omansa. Muista kuitenkin mainita deitillesi, ettet ole vastuussa kuningasideasta, vaikkapa tähän tyyliin: "Joku juuri mainitsi jossain, että..."

Voit myös mainita hänelle Paskat Kirppislöydöt -blogista. Sivusto esittelee älyttömiä asioita, joita ihmiset yrittävät myydä. Valitse niistä pari hauskaa esimerkkiä, joita voit esitellä deitillesi puhelimeltasi, jos treffeillä tulee hiljainen hetki. Samalla saat hyvän tekosyyn hivuttautua lähemmäs deittiäsi. Blogin löydät täältä.

 

Ongelma 5:

Treffit menivät hyvin, ja haluat ottaa yhteyttä mieheen. Varsinaista asiaa sinulla ei kuitenkaan ole. Onko pakko keksiä tikusta asiaa?

Ratkaisu:

Mene Youtubeen, ja katso videoita puhuvista eläimistä. Hyvä on, osa niistä on nähty tuhanteen kertaan, mutta voiko joku todella kyllästyä esimerkiksi huskyyn, joka hokee, että "I love you"? Ei voi. Nämä videot ovat klassikoita, joita voi linkkailla loputtomasti.

I Can Has Cheezburger? on laajentunut kattamaan muutakin kuin eläinhuumoria, jolla se on maineensa luonut. Vaarana tälle sivustolle menemisessä tosin on, ettet pääse sieltä koskaan pois, ainakaan ennen kuin olet nauranut mahasi kipeäksi. Sivustolle pääset tästä.

Voit myös piipahtaa Snoop Doggin Instagram-tilillä. @snoopdogg on ottanut Instagramin haltuunsa todenteolla ja postaa usein kuvia ja lainauksia. Jotkut niistä saattavat olla outoja ja jotkut ovat hauskoja, mutta kaikki ne ovat ajatuksia herättäviä.

Eikö riitä? Käväise käyttäjän @faijagooglaa Twitter-sivulla. Twiitit ovat peräisin tilin ylläpitäjän vanhan isän Google-hakukentästä. Vai ovatko ne keksittyjä? Ja katso, sinulla on miehelle oikea kysymys! Sivulle pääset tästä.

 

 

Kuva: MVphotos