Sydänsuru on yksi kurjimmista tunteista maailmassa. Näiden vinkkien avulla pääset tuskallisen prosessin läpi:

1. Niin vaikeaa kuin se onkin, irti päästäminen on ainoa asia mitä voit tehdä.

Vaikka joku päivä saisitte suhteenne toimimaan, ainoa mitä nyt voit tehdä on keskittyä itseesi. Älä pidä kiinni jostain, mikä ei toimi. Jos teidät kaksi on tarkoitettu toisillenne, se tapahtuu kyllä. Älä kuitenkaan taistele jonkun puolesta, joka ei valmis taistelemaan sinusta.

2. Luota siihen, että löydät Sen Oikean

Muistuta itseäsi siitä, että elämä jatkuu. On helppo tuutua uskoon ettet rakastu enää koskaan, mutta vielä koittaa se päivä kun huomaat päässeesi hänestä yli. Älä kuitenkaan laita aikarajaa sydänsurusta selviämiselle – siinä voi kestää viikon tai monta vuotta. Luota prosessiin ja ole itsellesi hellä.

3. Muista kuinka paljon maailmassa on ihmisiä.

Joidenkin ihmisten tarkoitus on tulla elämääsi, opettaa sinulle jotain ja sitten lähteä. Kun olet valmis uuteen suhteeseen, tiedät hieman paremmin, mitä oikeasti haluat partneristasi.

4. Panosta itseesi.

Vähänkuin deittailisit itseäsi. Tee asioita, jotka tuntuvat mukavalta: syö pizzaa, käy leffassa ja lenkillä. Vietä aikaa ystävien kanssa ja tutustu uusiin ihmisiin.

5. Yritä löytää jotain, josta olla exällesi kiitollinen.

Tämä voi olla hankalaa, erityisesti jos olette vasta eronneet. On OK olla hänelle vihainen, mutta muista että opit hänen kanssaan jotain uutta -ainakin itsestäsi. Ikuinen vihanpito on kuluttavaa, joten koita keksiä jotain mistä olla hänessä kiitollinen.

Alkuperäinen juttu: Elite Daily

Lue myös nämä:

10 vinkkiä, joiden avulla pääset yli eksästäsi

Selviydy erosta kuin Justin Bieber

Kaukosuhteen 8 ongelmaa